نوشته شده توسط : آقای شریفی

ملانوسیت ها مسئولیت ساخت رنگدانه های ملانین را در مو بر عهده دارند. این سلول ها با افزایش سن کاهش می یابند، به طوریکه این امر منجر به کاهش رنگدانه های مو و سپس تغییر رنگ طبیعی مو به خاکستری یا سفید می شود. از طرفی رژیم غذایی و تغذیه مناسب ممکن است به جلوگیری از پیشرفت خاکستری شدن مو کمک کند.

ویتامین ها

دریافت ویتامین ها برای عملکردهای بدن از جمله رویش و ایجاد رنگ مو ضروری است. ویتامین B12 و ویتامین C جزو ویتامین های ضروری به حساب می آیند که برای جلوگیری از خاکستری شدن مو مورد نیاز می باشند. براساس مراکز رشد و تکامل مو در ایالات متحده، ویتامین B12 و C به حفظ تمیزی خون و تقویت عملکرد فیلتراسیون کبد کمک می کنند. همچنین در زمان هجوم رادیکال های آزاد به خون، واکنش سیستمی به کندی صورت می گیرد و این شامل کاهش توانایی بدن برای تولید ملانوسیت ها می شود. موادغذایی غنی از این ویتامین ها شامل مرکبات، سبزیجات برگ سبز، دانه ها و مغزهای آجیل است. 

گیاهان

مزه دار کردن موادغذایی با گیاهان مناسب می تواند در توقف خاکستری شدن موها مفید باشد. استفاده از ادویه کاری یک روش ثابت شده در رفع خاکستری شدن مو است. همچنین افزودن برگ های کاری به غذا نقش موثری در افزایش تولید ملانوسیت ها دارد.یک رژیم غذایی متعادل و مغذی بهتر است شامل مصرف روزانه ۸۵ تا ۱۱۳ گرم پروتئین باشد. مو از پروتئین های پیچیده ای ساخته شده است که باعث رشد، استحکام و درخشندگی رنگ موها می شوند. کاهش دریافت پروتئین ممکن است خاکستری شدن موها را افزایش دهد. گوشت بدون چربی، مغزهای آجیل و لوبیا موادغذایی سرشار از پروتئین به حساب می آیند. همچنین سویا نیز میزان بالایی پروتئین دارد.در فروشگاه محصولات ارگانیک تمامی مواردی که از سفیدی مو پیشگیری میکنند یافت میشود.

 



:: برچسب‌ها: مغز آجیل، خرید ادویه کاری، فروشگاه اینترنتی توشه بر ,
:: بازدید از این مطلب : 236
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 2 تير 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : آقای شریفی

ماست ساده، ماستی است که همیشه از آن استفاده می کنیم و کاملا به طعم ترش و تند ملایمش آشنا هستیم، در این نوع ماست از هیچ قند وطعم دهنده ای برای تغییر طعم آن استفاده نشده، غلظت ماست ساده معمولی است و برای تهیه بسیاری از غذاها و چاشنی ها مورد استفاده قرار می گیرد. طرفداران ماست، همیشه این نوع ماست را دوست دارند و از طعم آن لذت می برند.خرید این نوع ماست در بسیاری از فروشگاه محصولات ارگانیک میتواند صورت گیرد چون یکی از خوشمزه و پر طرفدارترین ماست است. 

ماست میوه ای

همان طور که از اسمش پیداست، ترکیبی از چند میوه و یا همان سالاد میوه را اگر باماست ساده مخلوط کنیم، ماست میوه ای به دست می آید.برای تهیه این ماست حتما باید از میوه های تازه استفاده کرد. این نوع ماست در میان طعم های مختلف یکی از پر طرفدارترین هاست. اما به دلیل قند و کالری بیشتر نسبت به ماست معمولی برای کسانی که رژیم غذایی دارند و یا از خوردن غذاهای پرکالری پرهیز می کنند، مناسب نیست. 

ماست کاستارد یا سوئیسی

غلظت این ماست نسبت به ماست های ساده بیشتر و نزدیک به غلظت فرنی است، برای افزایش غلظت و بادوام کردن این خوراکی خوشمزه از ژلاتین و یا آگار استفاده می کنند. از این ماست هم می توان ماست میوه ای تهیه کرد، اگرچه ساده میل کردن آن هم خالی از لطف نیست زیرا از ماست های معمولی خامه ای تر و خوش خوراک تر است.

ماست یونانی

این ماست شباهت زیادی به همان ماست چکیده ی خودمان دارد، در این ماست تولید کنندگان بیشتر آب و رطوبت ماست را می گیرند، در نتیجه بافت ماست غلیظ و نرم می شود. طعم این ماست نسبت به ماست های معمولی خامه ای تر است و سرشیر بیشتری را دارد، در انواع غذاهای بین المللی هم مورد استفاده قرار می گیرد. 

ماست کم چرب

ماست کم چرب یکی از پر طرفدارترین در میان انواع ماست هاست، برای افرادی که به تناسب اندام خود اهمیت می دهند بسیار مناسب است. این ماست از شیرهای کم چرب تهیه می شود و حدود 3 الی 4 درصد چربی کمتری نسبت به ماست های معمولی دارد. 

اهمیت خوردن ماست

در سراسر دنیا ماست با شیوه های مختلفی سرو می شود، از میوه های تازه و خشک شده، خیار، مغزها و آجیل ها، نارگیل رنده شده، تخم کتان گرفته تا سبزی های معطری همچون نعنا، پونه، شوید و کاکوتی، که ما ایرانی ها در فرهنگمان بیشتر از این سبزی ها استفاده می کنیم.این نکته بسیار حائز اهمیت است که ما این خوراکی خوشمزه با ارزش غذایی بالا را در وعده های غذایی خود بگنجانیم، زیرا فواید آن بسیار زیاد است و هر انسانی به ویتامین های موجود در ماست نیاز دارد.

 



:: برچسب‌ها: خرید ماست، خواص ماست، فروشگاه اینترنتی توشه بر، جنین ,
:: بازدید از این مطلب : 363
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 1 تير 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : آقای شریفی

روغن مایع ذرت از جوانه گیاه ذرت که یکی از پر کشت‌ترین و مطمئن‌ترین محصولات کشاورزی است، گرفته‌می‌شود. به‌دلیل فراوانی ذرت، این روغن، یکی از ارزان‌ترین روغن‌ گیاهی و درنتیجه یکی از رایج‌ترین‌هاست. روغن ذرت را می‌توان با فرآیند پرس مارپیچی، تصفیه و تقطیر گرفت. در گذشته از روغن حیوانی استفاده می شده است؛ اما به دلیل کلسترول بالا، شرکت ها روغن های سالم تری تولید کردند که بیماری های مرتبط با روغن را کاهش دهند. با بررسی میزان کلسترول و سایر موارد مضر، روغن‌مایع‌ ذرت‌‌‌ تولید و به بازار عرضه شد. علاوه بر پخت و پز، می تواند خواص زیادی به غذا اضافه نماید. در سراسر دنیا، بیشتر از روغن گیاهانی بهره می برند که زیاد کشت می شود. در ایران نیز به همین دلیل از روغن های آفتابگردان و کلزا بیشتر استفاده می شود. انواع مختلف روغن وجود دارد. روغن‌مایع‌ ذرت‌‌‌ بر اساس میزان حرارتی که می توانند متحمل شوند، برای سرخ کردن، پخت و پز و سالاد، می توانند مورد استفاده باشند.

اگرچه این روش، روغنی را تولیدمی‌کند که نقطه دود بالایی دارد که آن را به روغنی عالی برای آشپزی تبدیل‌می‌کند، اما خیلی از ترکیبات مفید را از آن می‌گیرد که در این‌صورت، فواید سلامتی آن کم‌می‌شود. گفته‌می‌شود حتی نوع تصفیه‌نشده روغن ذرت، چربی و کالری بالایی داشته و نسبت به دیگر روغن‌های گیاهی مانند روغن زیتون و روغن بادام، سلامتی کمتری دارد. اگر می‌خواهید از فواید روغن ذرت، بهره‌مند شوید، به‌دنبال انواعی باشید که با سرما پرس‌شده و نام ارگانیک یا تصفیه‌نشده دارند. این نوع روغن ذرت، نقطه دود پایین‌تری دارد اما حاوی چربی‌های تک‌غیراشباع و چندغیراشباع است که برای سلامتی مفیدند. 

فواید و استفاده‌های روغن ذرت

مردم در درجه اول، از روغن ذرت برای آشپزی استفاده‌می‌کنند و این به خاطر طعم تقریبا خنثی و قیمت پایین این روغن درمقایسه با دیگر روغن‌های گیاهی است. به‌هرحال، برخی افراد، از روغن ذرت ارگانیک برای کاربردهای دارویی و موضعی و حتی برای ماساژ نیز استفاده‌می‌کنند. کارایی این روغن برای سلامتی، به منبع و روش فرآوری روغن بستگی‌دارد. روغن ذرت تصفیه‌نشده و ارگانیک، فوایدی دارد که در پایین آمده‌است.

 



:: برچسب‌ها: روغن ذرت ارگانیک، روغن مایع ذرت، روغن حیوانی، انواع روغن، فروشگاه اینترنتی توشه بر ,
:: بازدید از این مطلب : 263
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 31 خرداد 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : آقای شریفی

این روغن پرکاربردترین روغن سرخ کردنی در بین ایرانی‌ها است.مصرف روغن آفتابگردان به دلیل تحمل بالای حرارت و اکسید نشدن سریع، از سال ۱۸۳۰ در روسیه به تولید صنعتی رسید. روسیه و اوکراین جزو بزرگ ترین تولیدکنندگان روغن دانه آفتابگردان در دنیا محسوب می‌شوند. حواستان باشد که روغن آفتابگردان هم مانند سایر چربی‌ها کالری نسبتا بالایی دارد و ریزمغذی‌های مفید موجود در آن، نباید باعث استفاده بیش از حد آن در برنامه غذایی شما شود. وجود سطح بالایی از ویتامین E و پایین بودن سطح چربی‌های ترانس و اشباع در این روغن باعث شده متخصصان تغذیه آن را به عنوان یکی از بهترین روغن‌های دوستدار قلب معرفی کنند. البته مصرف بیش از اندازه اسیدهای چرب اشباع نشده چند زنجیره‌ای امگا ؟ که در انواع روغن‌های گیاهی از جمله روغن دانه آفتابگردان وجود دارد، می‌تواند خطر ابتلا به سرطان پستان را در خانم ها پس از رسیدن به سن یائسگی افزایش دهد و ریسک ابتلا به سرطان پروستات را هم در مردان بالا ببرد، بنابراین بهتر است با مصرف به اندازه این روغن، فقط از فواید آن بهره‌مند شوید و زمینه ابتلا به انواع بیماری‌ها را با زیاده روی در مصرف روغن‌های گیاهی به بهانه سالم بودنشان، در خود افزایش ندهید. روغن آفتابگردان به شرط سالم تهیه شدن، یکی از سالم‌ترین روغن‌های نباتی است. این روغن سرشار از ویتامینE، اسید فولیک، ویتامینB، آهن و روی بوده و در کاهش شدت دفعات گُر گرفتگی به زنان یائسه کمک کرده و از مشکلات بیماری قند می‌کاهد. این روغن به دلیل غنی بودن از اسیدهای چرب غیراشباع برای سلامتی مفید و در تثبیت کلسترول خون موثر است. روغن آفتابگردان سالم، رنگ زرد روشن و شفاف و طعم مطلوبی دارد و روغنی مناسب برای پخت و پز غذا و استفاده در سس‌های سالاد است. 

چربی‌ها

خواص روغن آفتابگردان بر خلاف تصور بسیار است .روغن آفتابگردان، چربی‌های اشباع کم و چربی‌های غیراشباع سالمی دارد. روغن آفتابگردان لینولئیک، مقادیر بالای چربی‌های چندغیراشباع، به‌ویژه اسیدهای چرب امگا۶ دارد که در فرآیندهایی مانند ساخت موهای محکم و درمان زخم‌ها نقش‌دارد. روغن آفتابگردان با اولئیک بالا، بیشتر از چربی تک‌غیراشباع و امگا۹ که برای حفظ حافظه، جلوگیری از سرطان و کاهش فشارخون موثر است، تشکیل‌می‌شود. اسيد چرب غير اشباع، که ترکیبی از روغن‌های اولئیک و لینولئیک است، می‌تواند دمای پخت بالایی را تحمل‌کرده و چربی‌های ترانس نمی‌سازد. 

 آنتی‌اکسیدان و مواد شیمیایی گیاهی

آنتی‌اکسیدان‌ها و مواد شیمیایی گیاهی، با مبارزه با رادیکال‌های آزاد، دربرابر بیماری‌ها از بدن محافظت‌می‌کنند. روغن آفتابگردان، حاوی طیفی از آنتی‌اکسیدان‌ها و مواد شیمیایی گیاهی مانند ویتامین E، بتائین، اسیدفنولیک، کولین، آرژنین و لیگنان‌ها است. این‌ها، توانایی مبارزه با سرطان‌ها، تقویت حافظه و افزایش سلامت قلبی‌عروقی را دارند. سطح بالای آنتی‌اکسیدان و مواد شیمیایی گیاهی، روغن آفتابگردان را به انتخابی عالی برای افزایش مواد مغذی غذا، تبدیل‌می‌کند.خرید روغن آفتابگردان، به‌دلیل خواص زیاد برای سلامتی، پوست و مو، یکی از سالم‌ترین روغن‌ها محسوب‌می‌شود و معمولا به دیگر روغن‌های سنگین‌تر مانند روغن‌های نارگیل، بادام، گل‌رنگ و زیتون ترجیح‌ داده‌می‌شود. جهت خرید روغن آفتابگردان ارگانیک می تواند به سوپرمارکت اینترنتی مراجعه کنید.

 



:: برچسب‌ها: خرید روغن آفتابگردان، خواص روغن آفتابگردان، فروشگاه اینترنتی توشه بر ,
:: بازدید از این مطلب : 262
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 30 خرداد 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : آقای شریفی

مویز در واقع نوعی کشمش است که به روشهای طبیعی خشک شده است. همان خوشه های انگور درشت مشکی که در معرض آفتاب قرار می گیرند و خشک می شوند. از نظر خواص شباهت زیادی به کشمش دارد. به ازاء هر 30 گرم از آن 60 کیلو کالری انرژی دریافت می شود. مویز دانه هایی کوچک و کم حجم در عین حال پرکالری دارد. دارای طبیعتی گرم و تر است. نه تنها خشک کردن خواص آنرا نمی کاهد بلکه بر آن می افزاید. ارزش غذایی آن بسیار زیاد است. خلاصه ای از خواص مویز را در طب سنتی میتوان یافت اما حتما باید از مویز ارگانیک استفاده کرد.

فواید مویز 

  • تصفیه کننده خون است و مواد زایدی که در بدن رسوب می کند را دفع می کند.
  • در طب سنتی به مصرف مویز به صورت ناشتا تاکید بیشتری شده است. چرا که باعث دفع بلغم می شود. همچنین استمرار در مصرف مویز باعث تسکین صفرا و خوش خلقی می شود.
  • کسانی که مشکلات روان پریشی و بیماریهای روحی دارند مصرف مویز برایشان بسیار مفید است.
  • در طب سنتی به کسانی که سردردهای میگرنی و سردردهای ناشی از سردی زیاد بدن دارند توصیه می شود، مویز استفاده کنند.
  • از سالیان دور تا به حال مویز را به افراد دیابتی توصیه می کرده اند برای خوردن با چای. دلیل آن وجود قند از جنس فروکتوز در آن است که بدون انسولین جذب می شود. وجود کروم و دی ساکاریدنی در آن دلیل دیگر است.
  •  از تصلب شرایین و چسبندگی پلاکتهای خون پیشگیری می کند.
  • با کاهش غلظت خون، رگهای خونی را منبسط می کند، در نتیجه از سکته پیشگیری شده و احتمال ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی را کاهش می دهد.
  • تقویت کننده کبد و معده در طب سنتی است.
  • اگر مویز ناشتا میل شود باعث دفع بلغم و در نتیجه تقویت حافظه و افزایش قدرت یادگیری می شود.
  • باعث افزایش انرژی و گرم شدن بدن در فصول سرد سال می شود.
  • دهان را خوشبو می کند و از بروز بیماریهای لثه جلوگیری می کند. 

مصرف مویز به چه کسانی بیشتر توصیه می شود؟ 

  • از دیدگاه طب سنتی برای مادران شیرده خیلی مفید است. شیر مادر با خوردن مویز مقوی تر و مغذی تر می شود.
  • در طب سنتی برخوردن مویز در دوران بارداری تاکید شده است. چرا که باعث پیشگیری از کم خونی و ضعف در دوران بارداری می شود.
  • از قدیم برای میان وعده بچه ها در طب سنتی مویز را معرفی و تایید کرده اند. چرا که کلسیم موجود در آن برای رشد استخوانها مفید است. سرشار از منابع انرژی است و بعد از خوردن، سریع به انرژی تبدیل می شود. به این دلیل است که خیلی سریع انرژی مورد نیاز کودک برای تحرک بیشتر تامین می شود. همچنین برای فعالیتهای فکری و رشد عصبی کودک بسیار مفید است.

 



:: برچسب‌ها: خرید مویز، خواص مویز، مویز ارگانیک، فروشگاه اینترنتی توشه بر ,
:: بازدید از این مطلب : 361
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 29 خرداد 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : آقای شریفی

 طبق تحقیقات انجام شده خواص قهوه مخصوصا خواص ضد التهابی و محافظ نورونی کافئین احتمال ابتلا به بیماری ام اس یا تصلب بافت چندگانه را کاهش می‌دهد. انستیتو بین المللی بیماری‌های عصبی و سکته مغزی ( NINDS )، ام‌ اس را نوعی بیماری غیر قابل پیش بینی دستگاه عصبی می‌داند که علائمی از خوشخیم تا بدخیم داشته باشد. ام اس در ارتباط بین مغز و سایر قسمت‌های بدن انسان اختلال ایجاد می‌کند.قهوه حاوی حدود هزار ترکیب فعال زیستی است که محرک سیستم عصبی مرکزی (CNS) را نیز در بر می‌گیرد. خواص محافظ نورونی کافئین می تواند از تولید مواد شیمیایی در پاسخ به التهاب جلوگیری نماید. در حیوانات آزمایشگاهی مورد مطالعه بیماری آلزایمر، مشخص شده است که کافئین از خونریزی مغزی جلوگیری می‌کند. تحقیقات نشان داد افرادی که قهوه نمی‌خورند در مقایسه با افرادی که طی سال، حداقل شش فنجان قهوه در روز می‌خورند‌‌، ۱/۵ برابر بیشتر در معرض خطر ام اس هستند. مصرف قهوه به مدت پنج تا ده سال پیش از بروز علائم ام اس اقدامی کاملا محافظه‌کارانه است. 

6 فنجان قهوه در روز کاهش 31 درصدی ابتلا به ام اس 

دکتر آنا هد‌ استورم از انستیتو علمی محیط زیست در استکهلم سوئد، 1620 سوئدی دارای بیماری ام اس را با 2788 نفر سالم مقایسه کرده است. همچنین تیمی در دانشگاه دکتر هاپکینس آمریکا 1159 نمونه مبتلا به ام اس را با 172 فرد سالم بررسی کردند.در هردو بررسی داوطلبان عادت‌های خود را نسبت به نوشیدن قهوه بیان کردند. مصرف قهوه در نمونه‌های سوئدی بنا به سن آنها متغیر بوده و تقرببا از سن 15 و 19 سالگی تا 40 سالگی قهوه مصرف می‌کنند. در مطالعه‌ی دانشگاه آمریکا، شرکت کنندگان میزان حداکثر مصرف قهوه روزانه خود را بیان کردند.  

چند حقیقت جالب در مورد بیماری ام اس 

حدود چهارصد هزار انسان در آمریکا مبتلا به ام اس هستند. و هر ساله حدود 10 هزار نفر به آنها اضافه می‌شوند. انسان‌های سفید پوست بیشتر به بیماری ام اس مبتلا می‌شوند و زنان بیشتر در معرض این بیماری قرار دارند .محققین در آزمایشات بالا میزان خرید قهوه و مصرف قهوه جامعه آماری خود را بررسی کردند و نتایج را با افراد سالم مقایسه نمودند.احتمال ابتلا به بیماری ام اس در میان کسانی که قهوه بیشتری مصرف می‌کردند در هر دو آزمایش حتی بعد از در نظر گرفتن مصرف سیگار و بیماری چاقی بسیار پایین‌تر بود.در بررسی سوئدی، افرادی که حتی 5 تا 10 سال قبل قهوه مصرف می‌کردند احتمال ابتلا به ام اس کمتری داشتند. از آن جمله دسته‌ای که حدود 6 فنجان در روز قهوه می نوشیدند 28 تا 30 درصد احتمال ابتلا به بیماری ام اس در آنها کاهش یافته بود.بررسی آمریکایی نشان داد احتمال ابتلا به ام اس در افرادی که از حدود پنج سال پیش تاکنون قهوه می‌نوشیدند نسبت به افرادی که تاکنون هیچ قهوه‌ای مصرف نکرده‌اند کمتر است.

 



:: برچسب‌ها: خواص قهوه، خرید قهوه، فروشگاه اینترنتی توشه بر، بیماری ام اس ,
:: بازدید از این مطلب : 275
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 28 خرداد 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : آقای شریفی

عسل ارگانیک عسلی است که در تمامی مراحل تولید و فرآوری آن از هیچ نوع ماده سمی و شیمیایی و انتی بیوتیکی استفاده نشده باشد یعنی زنبور دار از هیچ نوع ماده برای عمل آوری  عسل به زنبوران عسل نخورانده باشد و حتی از آفت کشها و داروها هم برای مبارزه با بیماریها و افت های احتمالی  زنبور ان در فرایند تولید استفاده نکرده باشد. 

کندوی عسل ,ظروف شربتخوری کندو ,کادر وشان عسل ,وحتی موم داده شده نیز به کندو باید سالم وفاقد مواد الاینده و شیمیایی باشد متاسفانه امروزه استفاده  از پلاستیک به جای چوب  در صنعت زنبورداری رواج چشمگیری یافته که خود این امر باعث تهدید و به چالش کشیدن سلامت عسلها و محصولات تولید شده می گردد.عسلهایی که از این نوع کندوها و مواد بکار رفته از پلاستیک و مشابه آن تولید شده باشد هیچگاه ارگانیک نمیباشند ظروف نگهداری عسل نیز باید شیشه ای و تمیز و عاری از هر گونه آلودگی باشد عسلهایی که در ظروف پلاستیکی نگهداری وبه فروش میرسد ارگانیک نیستند حتی اگر خود عسل ارگانیک تولید شده باشد عسل بعلت اسیدی بودن و پی اچ بالایش مواد شیمیای موجود در این ظروف را به خود حل میکند و باعث سمی شدن و غیر قابل استفاده می شود پس خود ظروف نگهداری عسل نیز در ارگانیک بودن آن دلالت دارد.  

یکی دیگر از موارد ی که در ارگانیک بودن عسل نقش مهمی دارد محل نگهداری و استقرار زنبورستان می باشد محل نگهداری زنبورها باید در کوهستان باشد و یا جایی باشد که بدور از سمپاشی و مزارع  بوده و عسل تولیدی فاقد هر نوع دارو و سم باشد اصولا فاصله قانونی ۵ کیلومتر است یعنی زنبورستان باید این حد فاصله را از باغها و دشتهایی که امکان سمپاشی وجود دارد را رعایت کند  این نوع عسلها را ارگانیک گویند که البته این نوع عسلها دارای قیمت بالایی نسبت به سایر عسلهای تولیدی می باشند و کمیاب هستند امروزه بدلیل ترافیک زیاد در زنبورداری و افات زیاد و استفاده زنبورداران از انواع انتی بیوتیک هاو داروهای جدید شیمیایی جهت رشد زنبورستان خود و مبارزه با افات احتمالی پیدا کردن چنین عسلهایی را  دشوار کرده است امروزه  تبلیغات زیادی در این مورد در سایتها وجود دارد که همه بدلیل نا آشنایی عسل خالص را ارگانیک میپندارند و با اسم ارگانیک اقدام به عرضه ان می کنند  که این فرضیه کاملا غلط و اشتباه است

شما همواره می توانید عسل مرغوب و ارگانیک را در فروشگاه اینترنتی توشه بر تهیه نمایید.

 



:: برچسب‌ها: عسل ارگانیک , خرید عسل , عسل مرغوب , فروشگاه اینترنتی توشه بر ,
:: بازدید از این مطلب : 252
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 27 خرداد 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : آقای شریفی

 مصرف مداوم گردو در رژیم غذایی به پایین آوردن کلسترول کلی و همچنین کلسترول بد (LDL) و افزایش کلسترول خوب (HDL) در خون کمک می کند. 

 گردو منبعی عالی از انرژِی است که موادمغذی، موادمعدنی، آنتی اکسیدان و ویتامین های پرفایده بسیاری در خود دارد، 

گردو دشمن پیری و التهاب 

 مطالعات نشان می دهد که رژیم غذایی مدیترانه ای که سرشار از اسیدهای چرب اشباع مونو و اسیدهای چرب امگا3 می باشد، به پیشگیری از بیماری قلبی کرونری و سکته کمک می کنند به علاوه ترکیبات موجود در گردو اثرات بالقوه ای برعلیه سرطان، پیری، التهاب و بیماری های نورولوژیکی دارند. 

 زینک نیز در بسیاری آنزیم هایی که رشد بدن، تولید اسپرم، هضم و گوارش و سنتز اسید نوکلئیک را تنظیم می کنند یک فاکتور همراه به شمار می رود.

احتیاط در مصرف

آلرژی به گردو نوعی واکنش حساسیت زا به موادغذایی است که در آن از این ماده استفاده می شود. به دلیل حساس شدن سیستم ایمنی بدن توسط مواد حساسیت زای موجود در گردو است که علائم جسمی مثل دل درد، استفراغ، تورم لب ها و گلو که موجب دشواری تنفس و احتقان قفسه سینه می شود، پدید می آید. درنتیجه، توصیه می شود برای افرادیکه آلرژی به گردو تشخیص داده شده است، از مصرف هر نوع از آن در موادغذایی خودداری شود.

کبد خود را با گردو پاکسازی کنید!

گردو منبعی از  اسید آمینه ال آرژنین می­باشد که به پاکسازی کبد شما کمک فراوانی می کند و ضمنا منبع خوبی از گلوتاتیون و امگا ۳ است که برای پروسه‌ی سم زدایی طبیعی کبد سودمند است. پلی فنول‌های گردو، از آسیب کبد که ناشی از تتراکلراید کربن و دی – گلاکتوزامین است پیشگیری می‌کنند. ویتامین E موجود در مغزهایی چون گردو، علائم بیماری‌های کبد ناشی از چاقی را کاهش می‌دهند. 

سلامت استخوان های خود را با خوردن گردو تضمین کنید!

گردو سرشار از امگا 3 می باشد که این امر فوائد فراوانی برای سلامت استخوان و جلوگیری از پوکی استخوان به همراه خواهد داشت و همچنین ریسک شکستگی استخوان را کاهش می دهد ضمناً امگا ۳‌های مشتق شده از گیاهان (مانند بذر کتان و گردو)، حامی سلامت استخوان هستند.

 کاهش وزن با مصرف منظم گردو

گردو با وجود چربی زیادی که دارد می‌تواند در کاهش وزن‌تان مفید واقع شود. افزودن مقدار مناسبی از گردو و سایر مغزها به رژیم غذایی‌تان می‌تواند به شما کمک کند تا به مرور به وزن ایده‌آل‌تان برسید. چربی موجود در گردو، امگا۶ سالم و امگا ۹ نیز هست که بدن‌تان برای عملکرد مناسب به آنها نیاز دارد. مقدار زیاد اسید آلفا لینولنیک ضد التهابی، نقش مهمی در کاهش وزن دارد. ضمنا فیبر و پروتئین گردو، احساس سیری بیشتری به شما داده و مانع پرخوری‌تان می‌شود. 

درمان دیابت

بسیار توصیه می شود که در صورتی که به بیماری دیابت مبتلا هستید به صورت منظم مغز گردو بخورید! اول از همه، گردو می‌تواند عملکرد اندوتلیال یا لایه‌ی درون رگی را بهبود داده و ریسک بزرگ شدن قلب را کاهش بدهد. همچنین پروتئین و فیبر گردو به شما کمک می‌کند کمتر غذا بخورید، در نتیجه کنترل وزن بهتری داشته باشید. چاقی می تواند مشکلات مرتبط با دیابت را تشدید کند. 

نتیجه گیری

با مصرف مرتب و برنامه ریزی شده گردو می توانید از مبتلا شدن به بسیاری از بیماری پیشگیری کرد.

ضمناً اگر حساسیت خاصی به گرد و یا امثال آن دارید حتما قبل از مصرف با پزشک خود مشورت کنید.

 



:: برچسب‌ها: مفز گردو، خرید مغز گردو، فروشگاه اینترنتی توشه بر، خواص مغز گردو، کبد ,
:: بازدید از این مطلب : 243
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 26 خرداد 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : آقای شریفی

غذاهای دریایی ارزش غذایی بسیار بالایی دارند. آبزیان منبع خوبی از پروتئین با ارزش بیولوژیکی بالا بوده و حاوی مقادیر کافی از اسیدهای آمینه ضروری می باشند که با میزان اسید آمینه ضروری گوشت قرمز برابری می کند. پروتئین مصرف گوشت ماهی در مقایسه با سایر پروتئین های حیوانی در وزن برابر مقدار مشابهی پروتئین با کیفیت بالا دارد.دریای خزر دارای یکی از ارزشمندترین ذخایر ماهیهای گرانبها در دنیاست! در سواحل جنوبی دریای خزر و رودخانه های منتهی به این سواحل بیش از 78 گونه و 48 زیر گونه از 17 خانواده شناسایی شده که ماهیان خاویاری این دریاچه از شهرت جهانی برخوردارن و 90 درصد خاویار دنیا از ماهیان خاویاری این دریا استخراج میشود. قیمت ماهی نسبت به سایر گوشت ها خیلی مناسب است در اما هنگام خرید غذاهای دریایی باید به تازه و سالم بودن انها توجه داشت.

ماهي سفيد (جواهر درياي خزر):

ماهی سفید یکی از انواع ماهی شمال است. دوکي شکل است با فلس نقره اي روشن و سربي تيره و دم فاق با گوشتي سفيد و لطيف، جنس نر آن کشيده تر است . روي سر آن خال هاي درشت و سفيد دارد. گوشت نر آن بيشتر است و اين ماهي در دو نوع است: دريايي و پرورشي که نوع دريايي آن مرغوب تر است.

ماهي قزل آلا:

در آب هاي شمال و برخي از رودخانه هاي داخلي پيدا مي شود. نسبتاً کوچک است با پوست خال دار که البته قزل آلا با خال قرمز بسيار مرغوب تر است نوع رنگين کمان ماهي قزل آلا پرورش داده مي شود و اين ماهي را معمولاً سرخ مي کنند. 

ماهي آزاد:

نام فرنگي آن سمن و گاهي سالمون تلفظ مي شود. مرغوب ترين، عالي ترين ماهي جهان است. دوکي شکل و کشيده است. فلس ريز دارد با پوشش نقره اي روشن، خال سياه روي آن ديده مي شود. رنگ پوست آن سفيد يا به رنگ نارنجي است. خاويار ماهي آزاد درشت و نارنجي مايل به قرمز بلوري است. 

ماهي ازون بزون با خاويار:

اين ماهي یکی دیگر از محبوبترین انواع ماهی شمال است که بدني کشيده، پوزه اي دراز و باريک دارد. سر و لب پايين داراي بريدگي است. سيبيلک ها کوتاه است. قسمت پشت و پهلو به رنگ تيره و شکم به رنگ روشن ديده مي شود. 

ماهي کپور:

کپور از آب هاي ساحلي درياي خزر و مرداب هاي کنار دريا به دست مي آيد ماهي کپور اغلب به علت حرکت در گل و لاي کف رودخانه يا مرداب و تغذيه از گياهان چنين محيطي بوي گل و لاي مي دهد. ماهي کپور، دوکي شکل و پهن است و رنگ آن طلايي مايل به قهوه اي با فلس هاي درشت است. کپور به واسطه تغذيه در مرداب، گاهي ممکن است طعم ناخوشايندي داشته باشد. براي از بين بردن طعم ناخوشايند پس از تميز کردن کپور، آن را نيم ساعت در آب سرد با 6 قاشق سرکه بخوابانيد.

 



:: برچسب‌ها: قیمت ماهی، خواص ماهی، غذای دریایی، فروشگاه اینترنتی توشه بر ,
:: بازدید از این مطلب : 250
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 25 خرداد 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : آقای شریفی

با بالا رفتن سرعت زندگی افراد، تولیدکنندگان مواد غذایی جهت جلب رضایت مشتری، به تولیدات متنوع تری روی آوردند. یکی از این تولیدات کاربردی که به آشپزی شما سرعت می بخشد، انواع عصاره ها هستند. عصاره ها از طریق پختن ماده غذایی مورد نظر و در نتیجه گرفتن عصاره آن حاصل می شوند. در پودرعصاره گوشت گوساله که به وفور در بازار یافت می شود، انواع چاشنی های مورد نیاز نیز وجود دارد. عصاره ها مکملی برای دست پخت هر آشپز هستند و شما را به آشپزی حرفه ای تبدیل می کنند. پودرعصاره گوشت گوساله حاوی عصاره طبیعی گوشت گوساله، ادویه جات معطر، مواد و مکمل هایی خوش طعم و لعاب دهنده است.قیمت عصاره گوشت گوساله بسیار مناسب تر از سایر چاشنی های غذایی است.

طرز تهیه عصاره گوشت گوساله

عصاره گوشت خانگی، از پختن گوشت و تعریق آن در ظروف شیشه‌ای دربسته حاصل می‌شود و سرشار از مواد مغذی است. این ماده غذایی موارد استفاده زیادی دارد و از آن می‌توان در تهیه انواع انواع سس و انواع سوپ یا حتی به تنهایی استفاده کرد. امروزه عصاره‌های گوشت صنعتی بطور فراوان در بازار وجود دارد که تفاوت عمده‌ای با عصاره گوشت خانگی دارند:در روش خانگی، تکه‌های کوچک گوشت یا مرغ را به همراه ادویه و سبزیجات به خوبی پخته و سپس آب آن را برای مدتی در یخچال یا فریزر نگهداری می‌کنند که دارای ارزش غذایی بسیار بالایی است.در روش صنعتی، معمولا گوشت درجه دو که برای مصارف خانگی و رستورانی مناسب نیست مانند گوشت میش یا مرغ‌های مادر که سفت است و برای پخت و پز قابل استفاده نیست، برای تهیه‌ی این عصاره مورد استفاده قرار می‌گیرد. عصاره این گوشت‌ها گرفته شده و مقداری نمک و طعم دهنده نیز به آن افزوده می‌شود.املاح معدنی و ویتامین‌های موجود در عصاره گوشت خانگی برای تقویت سیستم ایمنی و حفظ سلامتی بدن بسیار مفید هستند. ارزش غذایی عصاره گوشتی که در منزل تهیه می‌شود بسیار بالاست و برای کودکان در حال رشد؛ افراد بیمار و زنان بارداری که قادر به استفاده از گوشت نیستند، بسیار مفید است. از طرفی عصاره‌های گوشت صنعتی حاوی مواد نگهدارنده و مقدار زیادی سدیم هستند که برای فشار خون، کلیه و ... مضر است. بنابراین توصیه می‌شود عصاره گوشت را در منزل تهیه و استفاده کنید و از خواص بی نظیر آن برخوردار شوید.

 



:: برچسب‌ها: عصاره، قیمت عصاره ها، فروشگاه اینترنتی توشه بر، خرید عصاره، عصاره گوشت گوساله ,
:: بازدید از این مطلب : 296
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 24 خرداد 1398 | نظرات ()