نوشته شده توسط : آقای شریفی

 تولید انواع محصولات خشکباری ما در سال ۹۵ بیش از یک میلیون و ۱۸۰ هزار تن بوده است.سالانه حدود ۴۰۰ هزار تن انواع خشکبار صادر و حدود ۸۰۰ هزار تن آن در کشور مصرف می‌شود که میزان سرانه مصرف خشکبار در ایران به ۱۰ کیلوگرم می‌رسد که حدود چهار برابر بیش از متوسط سرانه مصرف خشکبار در جهان است. اما اگر خرما را نیز با سرانه مصرف ۱۲ کیلوگرمی‌اش در گروه این محصولات به حساب بیاوریم، میزان مصرف سرانه محصولات خشکباری در ایران به ۲۲ کیلوگرم می‌رسد. 

تاریخچه کشت و سطح زیر کشت بادام زمینی در ایران

 این گیاه اولین بار در سال 1389 شمسی توسط شخصی به نام ابراهیم پورداوود از اروپا وارد ایران شده و در ناحیه آتشگاه از توابع شهرستان رشت کشت گردید. پس از آن کشت چای به برخی دیگر از مناطق استان گیلان گسترش یافت. هم اکنون کشت بادام زمینی در اراضی اطراف سفیدرود شامل شهرستانهای آستانه اشرفیه، لشت نشاء، آبکنار، انزلی، حوزه تالش و صومعه سرا بوده و بطور محدودی نیز در اطراف گرگان، دزفول و جیرفت کاشته می شود. در سال 1361، سطح زیر کشت بادام زمینی حدود 2000 هکتار با میانگین حدود 1 تن دانه بود. هم اکنون سطح زیر کشت بادام زمینی در استان گیلان، 2584 هکتار بوده و میزان تولید نیز 8/8691 تن می باشد. بیشترین سطح زیر کشت و مقدار تولید مربوط به شهرستان آستانه اشرفیه می باشد. 

بادام زمینی آستانه اشرفیه مرغوب‌ترین نوع بادام است

 یکی از بادام کاران آستانه اشرفیه که فرآوری و فروش بادام  را نیز انجام می‌دهد درباره نوع و کیفیت بادام زمینی می‌گوید: بادام زمینی آستانه که از اواخر فروردین و در ریگزارهای مرطوب کاشته می‌شود مرغوب‌ترین نوع بادام زمینی است که بسته به مرغوبیت زمین و نوع بذر، از هر بوته بین ۳۰۰ تا ۶۰۰ گرم بادام به دست آمده و بعد از آن بادام زمینی دشت مغان از کیفیت خوبی برخوردار است.مرغوبیت زمین و بذر دو عامل مهم در به دست آمدن بادام زمینی مرغوب است. زمین‌های آبرفتی و بذرهایی که در آفتاب خشک شده باشند بهترین نوع زمین و بذر محسوب می‌شوند که باعث تولید بیشتر بادام زمینی شده و محصول مرغوبتری از این زمین‌ها به دست می‌آید. قاچاق بادام زمینی و واردات این محصول به صورت غیرمجاز، بادام آستانه را در شرایط نامطلوبی قرار داده بود، خوشبختانه اخیراً از ورود کامیون‌های حامل بادام زمینی بدون بارنامه در شهرستان ممانعت به عمل می‌آید و بادام‌های دیگر مناطق در بادام خشک کنی‌های آستانه به نام بادام آستانه وارد بازار نمی‌شوند.

 



:: برچسب‌ها: بادام، خرید بادام، فروش بادام، فروشگاه اینترنتی توشه بر ,
:: بازدید از این مطلب : 1080
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 11 خرداد 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : آقای شریفی

ماهی یکی از منابع با اهمیت برای انسان‌ها است به ویژه یک منبع خوراکی می باشد. ماهیگیران عمده یا افرادی که تنها برای گذران زندگی ماهی می‌گیرند این جانور را از فضای وحش صید می‌کنند (نگاه کنید به ماهی‌گیری یا پرورش ماهی) یا از استخرها یا قفس‌هایی که در اقیانوس کار گذاشته‌اند (نگاه کنید به آبزی‌پروری) ماهی بدست می‌آورند. همچنین برخی ماهی را برای فروش به عنوان حیوان خانگی صید می‌کنند و در آکواریوم‌ها به نمایش می‌گذارند. علاوه بر این موارد یاد شده ماهی در میان برخی فرهنگ‌ها نقش ایزدی هم داشته و به عنوان نماد مذهبی یا هنری در کتاب‌ها و فیلم‌ها از آن یاد شده‌است. ما در این یادداشت قصد داریم شما را با انواع ماهی آشنا کنیم لطفا با ما همراه شوید. 

ماهی‌های شمال

ماهی آزاد: مرغوب‌ترین ماهی جهان به حساب می‌آید. دوكی شكل و كشیده است. فیله‌ماهی آزاد را به صورت دودی هم مصرف می‌كنند.

ماهی سفید: دوكی شكل و با گوشت سفید و لطیف است. البته جنس نر این ماهی روی سرش خال‌های درشت و سفید دارد، كشیده ‌تر است و گوشت بیشتری دارد. نوع دریایی‌اش هم، قطعا از نوع پرورشی مرغوب‌تراست. ماهی سفید را می توان سرخ كرده، كبابی، بخارپز یا به شکل دودی‌ مصرف كرد که بستگی به ذائقه و سلیقه افراد دارد.

اردك ماهی: گوشت لذیذی دارد؛ چه آن را سرخ یا كبابی کنید.

ماهی كفال: این ماهی دوكی شكل، گوشت سفید اما سفتی دارد و اصالتا روسی است. شمالی‌ها اغلب نوع "دودی" و "شور" آن را مصرف می‌كنند. سرخ شده و كبابی كفال را هم با نارنج و لیمو میل می‌كنند.

آشنایی با ماهی سفید

دارای پنج سری باله شامل دو باله سینه‌ای، دو باله شکمی، یک باله پشتی، یک باله مخرجی و یک باله دمی هموسرک می‌باشد باله پشتی دارای سه شعاع سخت و ۹ شعاع نرم ولی باله مخرجی دارای سه شعاع سخت و ۱۰ شعاع نرم می‌باشند.

دارای دندان حلقی یک ردیفی ۵-۶، گاهی ۵-۵ یا ۶-۶، ارتفاع بدن کمتر از طول سر یا برابر آن و طول باله مخرجی بزرگتر از ارتفاع آن است. اندازه بیشینه طول این ماهی ۷۱ سانتیمتر با وزن ۴ کیلوگرم، میانگین طول ۴۵ سانتیمتر و میانگین وزن ۱۱۰۰ گرم می‌باشد. این ماهی در دوطرف بدن دارای خط جانبی بوده که از سر پوش آبششی تا انتهای ساقه دمی کشیده شده است. کمان آبششی واجد ۱۲-۸ عدد خار آبششی می‌باشد طول عمر این ماهی در دریای خزر ۱۰-۹ سال است.

بوم‌شناسی مناطق زیستی و پراکنش ماهی سفید در دریای خزر عمده پراکنش ماهی سفید در دریای خزر مربوط به مناطق جنوبی و جنوب غربی این دریا بوده و از رودخانه اترک واقع در منطقه قفقاز (ساحل غربی خزر میانی) تا سواحل جنوب ترکمنستان ماهی سفید بعنوان یک ماهی اقتصادی ارزشمند توسط صیادان صید می‌گردد.

 



:: برچسب‌ها: انواع ماهی , فیله ماهی , فروشگاه اینترنتی توشه بر , ماهی , خرید ماهی ,
:: بازدید از این مطلب : 422
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 11 خرداد 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : آقای شریفی
با سلام.به دنیای لوکس بلاگ و وبلاگ جدید خود خوش آمدید.هم اکنون میتوانید از امکانات شگفت انگیز لوکس بلاگ استفاده نمایید و مطالب خود را ارسال نمایید.شما میتوانید قالب و محیط وبلاگ خود را از مدیریت وبلاگ تغییر دهید.با فعالیت در لوکس بلاگ هر روز منتظر مسابقات مختلف و جوایز ویژه باشید.
در صورت نیاز به راهنمایی و پشتیبانی از قسمت مدیریت با ما در ارتباط باشید.برای حفظ زیبابی وبلاگ خود میتوانید این پیام را حذف نمایید.جهت حذف این مطلب وارد مدیریت وب خود شوید و از قسمت ویرایش مطالب قبلی ،مطلبی با عنوان به وبلاگ خود خوش امدید را حذف نمایید.امیدواریم لحظات خوبی را در لوکس بلاگ سپری نمایید...

:: بازدید از این مطلب : 353
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : 0 0 | نظرات ()

صفحه قبل 1 ... 8 9 10 11 12 ... 13 صفحه بعد