نوشته شده توسط : آقای شریفی

تمام سبزیجات حداقل حاوی مقداری کربوهیدرات می باشند و البته فلفل های سبز نیز از این امر مستثنی نیستند. هرچند سبزیجات نشاسته ای موادغذایی غنی از کربوهیدرات محسوب می شوند، اما فلفل های سبز میزان کمی کربوهیدرات دارند. بنابراین برای افرادی که می خواهند میزان کربوهیدرات و کالری دریافتی خود را کنترل کنند، انتخاب مناسبی است. ترشی فلفل های سبز همچنین سرشار از ویتامین ها و موادمعدنی می باشند.

 

کربوهیدرات در فلفل ها

یک فنجان از فلفل های سبز اسلایس شده در حدود ۴.۳ گرم کربوهیدرات برای بدن فراهم می کند. کربوهیدرات در سبزیجات غیرنشاسته ای جزو کربوهیدرات های ساده به حساب می آیند. از ۴.۳ گرم کربوهیدرات تام، ۱.۶ گرم آن مربوط به فیبر بوده که می تواند به کاهش خطر پیشرفت برخی از بیماری های مزمن مانند بیماری عروق کرونر قلب، فشارخون بالا، دیابت، اختلالات دستگاه گوارشی از جمله رفلاکس معده به مری، دیورتیکولیت و یبوست کمک کند.

 

مقایسه فلفل سبز با سایر فلفل ها

اگرچه میزان کربوهیدرات موجود در سبزیجات به طور گسترده ای متفاوت است، اما کربوهیدرات موجود در سایر فلفل ها نسبتا شبیه فلفل های سبز می باشد. برای نمونه، مصرف یک فنجان از فلفل های قرمز حاوی ۵.۸ گرم کربوهیدرات و مصرف یک فنجان از فلفل های موزی حاوی ۶.۶ گرم کربوهیدرات بوده، درحالیکه مصرف همین میزان از اسلایس های فلفل خام هالاپینو محتوی ۵.۹ گرم کربوهیدرات است.

 

میزان کربوهیدرات مورد نیاز

مصرف فلفل دلمه ای می تواند به دریافت کربوهیدرات مورد نیاز روزانه کمک کند. یک فنجان از فلفل های قرمز اسلایس شده تنها ۱۸ کالری دارد. براساس انستیتوی پزشکی درایالات متحده، ۴۵ تا ۶۵ درصد کالری دریافتی بزرگسالان از کربوهیدرات ها بوده که براساس رژیم غذایی با ۲۰۰۰ کالری، این میزان روزانه ۲۲۵ تا ۳۲۵ گرم است.

 

فلفل ها در مقایسه با سبزیجات نشاسته ای

سبزیجات نشاسته ای (سیب زمینی، ذرت و نخودها) میزان کربوهیدرات بالاتری نسبت به فلفل های سبز دارند. برای نمونه، یک فنجان نخودسبز تقریبا حاوی ۲۱ گرم کربوهیدرات بوده، درحالیکه یک فنجان ذرت محتوی ۲۷ گرم کربوهیدرات است. همچنین یک فنجان سیب زمینی ۲۶ گرم کربوهیدرات برای بدن فراهم می کند.

 


:: برچسب‌ها: ترشی فلفل، فلفل، سبزیجات تازه، سبزیجات ارگانیک، فشار خون، فلفل دلمه، انواع فلفل، لاغر کننده، چربی سوز، فروشگاه ایترنتی توشه بر، فروشگاه محصولات ارگانیک ,
:: بازدید از این مطلب : 733
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 24 تير 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : آقای شریفی

سبزی های برگ دار شامل کلم کیل، سبزی های خردل، سبزی های قاصدک، اسفناج و کاهو رومی است. این سبزی ها فواید سلامتی زیادی دارند و می توان از آن ها در سالاد ها، سوپ ها و همراه غذاها استفاده کرد. براساس مرکز سلامت بانوان در ایالات متحده، سبزی های برگ دار ممکن است به پیشگیری از ابتلا به سرطان و بیماری قلبی کمک کند. همچنین طبق دانشگاه کلرادو، سبزی های برگ دار سرشار از موادمغذی و میزان کمی سدیم بوده و فاقد کلسترول است. همچنین غنی از آهن، کلسیم و موادمغذی گیاهی می باشند. سبزیجات برگ دار شامل گروهی از ویتامین ها نیز می شوند.

 

ویتامین A

ویتامین A نقش مهمی در تقسیم سلولی و تنظیم سیستم ایمنی دارد. این ویتامین همچنین برای سلامت بینایی و کمک به مقابله با بیماری ها ضروری است. کمبود ویتامین A ممکن است با شب کوری و آسیب پذیری بیشتر در برابر عفونت ها مرتبط باشد. براساس اداره مکمل های غذایی در ایالات متحده، اسهال مزمن می تواند منجر به خالی شدن ذخایر بدن از ویتامین A شود.

 

ویتامین C

ویتامین C یک ویتامین محلول در آب بوده که برای رشد و ترمیم بافت ها در بدن مورد نیاز است. این ویتامین نقش مهمی در تشکیل کلاژن، کمک به بهبود جراحات و ترمیم غضروف دارد. ایجاد رادیکال های آزاد در بدن ممکن است منجر به بیماری قلبی و آرتریت شود، بنابراین ویتامین C در کمک به جلوگیری از این شرایط موثر است. براساس مدلاین پلاس، کمبود ویتامین C همچنین در کم خونی، خونریزی لثه، مینای ضعیف دندان و کاهش بهبود جراحات نیز قابل تشخیص است.

 

ویتامین k

ویتامین k یک ویتامین محلول در چربی بوده که ذخیره ی آن در کبد است. این ویتامین نقش مهمی در انعقاد خون، بهبود جراحات و کمک به استحکام استخوان ها دارد. براساس آژانس استانداردهای غذایی انگلیس، بزرگسالان به ازای هر ۱ کیلوگرم از وزن بدن به ۰.۰۰۱ میلی گرم ویتامین k در روز نیاز دارند. کمبود ویتامین K نادر است و معمولا به دلیل عدم توانایی بدن در جذب این ویتامین از دستگاه گوارش روی می دهد. کمبود ویتامین k ممکن است با کبودی و خونریزی آسان همراه باشد.

 


:: برچسب‌ها: اسفناج، سوپ، سبزیجات تازه، سبزیجات، کم خونی، ویتامین K ، فروشگاه اینترنتی توشه بر، فروشگاه محصولات ارگانیک، محصولات ارگانیک ,
:: بازدید از این مطلب : 301
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 22 تير 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : آقای شریفی

بدن برای تولید برخی از هورمون ها، جذب ویتامین های محلول در چربی و حفظ حرارت بدن به چربی نیاز دارد. برخی از انواع چربی ها سالم تر از سایرین می باشند. چربی های چند اشباع نشده معروف به پوفا (PUFA) فواید بسیاری برای سلامتی دارند. هرچند این چربی های چند اشباع نشده سالم ترین نوع چربی به حساب می آیند، اما به طور کلی چربی ها کالری بالایی دارند. تمام چربی ها در هر گرم ۹ کالری دارند که تقریبا دو برابر کربوهیدرات ها و پروتئین ها است.این نوع چربی در غذاهای دریایی بسیار است.

 

اسیدهای چرب امگا ۳

یک رژیم غذایی غنی از اسیدهای چرب چند اشباع نشده بهتر است شامل میزان بالایی از اسیدهای چرب امگا ۳ باشد. این نوع از اسیدهای چرب در ماهی آب سرد از جمله سالمون، تن، خال مخالی و شاه ماهی یافت می شود. براساس مطالعه انجام شده در بیمارستان دانشگاهی ایسلند پیرامون تاثیر ماهی و روغن ماهی در رژیم غذایی کاهش وزن برای بزرگسالان جوان این نتیجه حاصل شد که بیشتر مردان در پایان ۸ هفته، کاهش وزن ۶ کیلوگرمی و بانوان کاهش وزن ۴ کیلوگرمی را تجربه کردند. بیشترین میزان کاهش وزن در گروهی از افراد بود که ۳ بار در هفته از ماهی های چرب غنی از امگا ۳ استفاده می کردند.

 

سایر فواید سلامتی

براساس مطالعه منتشر شده در مجله تحقیقات لیپید در ایالات متحده، جایگزین کردن چربی های اشباع شده در رژیم غذایی با چربی های چند اشباع نشده PUFA می تواند باعث کاهش ۹.۴ درصدی کلسترول تام شود. چربی های چند اشباع نشده PUFA می تواند به کاهش کلسترول LDL کمک کند. همچنین کلسترول بالا و کلسترول LDL می تواند موجب افزایش فشارخون، آترواسکلروز و بیماری قلبی-عروقی شود.

 

منابع غذایی

براساس دانشگاه آریزونا، روغن هایی با سطوح بالایی از اسیدهای چرب چند اشباع نشده در دمای اتاق مایع می باشند. روغن هایی مانند روغن ذرت، روغن گلرنگ، روغن دانه سویا و برخی از کره های گیاهی غنی از اسیدهای چرب چند اشباع نشده می باشند. غذاهای دریایی نیز به طور طبیعی سرشار از PUFA هستند. امگا ۳ در ماهی آب سرد وجود دارد، همچنین PUFA از طریق دریافت میگو، ماهی کاد، لابستر و خرچنگ قابل دریافت است.

 


:: برچسب‌ها: غذاهای دریایی، ماهی تازه، رژیم غذایی سالم، سویا، میگو، فروشگاه اینترنتی توشه بر، فروشگاه محصولات ارگانیک ,
:: بازدید از این مطلب : 355
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 21 تير 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : آقای شریفی

همه‌ی ما می‌دانیم که باید میوه و سبزیجات بیشتری بخوریم … اما این کار را انجام نمی‌دهیم. خوردن آن‌ها مانند خوردن ساندویچ و شیرینی‌ها راحت نیست و برای کسی که جوانه‌های چشایی‌اش عادت به استفاده از ان‌ها ندارد ساده نیست. حتی اگر ما طعم سبزی و میوه‌ها را دوست داشته باشیم و متقاعد شده باشیم که سبزیجات و میوه‌ها تازه برای ما خوب هستند، اغلب به سادگی خوردن روزانه‌ی آن‌ها را فراموش می‌کنیم، حتی اگر از مغازه مقداری خرید کرده باشیم. کلید حل این مسئله در متقاعد شدن نهفته است: اگر ما به خوردن مقدار بیشتری غذای سالم اعتقاد پیدا کنیم، این کار را انجام خواهیم داد. در اینجا به برخی از راهنمایی‌های عملی در این زمینه اشاره می‌کنیم:

 

میوه‌ها و سبزیجات را آماده‌ی خوردن نمایید

بلافاصله پس از خرید میوه‌ها و سبزیجات، آن‌ها را شسته، آماده و بسته بندی کنید. مقادیر زیادی سیب، انگور، هویج و فلفل بخرید. سیب‌ها و انگورها را شسته و آن‌ها را در جایی قرار دهید که در معرض دیدتان باشد یا اینکه در ظروف پلاستیکی مخصوص قرار دهید تا آماده برای خوردن باشند. سیب قاچ شده همراه با عسل و دارچین یا همراه با کره‌ی بادام زمینی طعم فوق‌العاده ای دارد. فلفل و هویج را بشویید، پوست آن‌ها را بگیرید و آن‌ها را به منظور درست کردن یک میان وعده‌ی سریع و آسان در یخچال قرار دهید. وقتی که ما گرسنه می‌شویم، به اطراف نگاه می‌کنیم، در یخچال را باز می‌کنیم و اگر فقط برش‌های نان و مربا را ببینیم، حتماً آن‌ها را می‌خوریم، فارغ از اینکه در هنگام خرید سبزیجات چقدر پر انگیزه بودیم. این مسئله وقتی که تنها میان وعده‌های ساده‌ی موجود در خانه سبزیجات باشند، می‌تواند مفید باشد.اضافه کردن سبزیجات به هر وعده‌ی غذایی یک چالش است اما انجام پذیر است. شما همیشه می‌توانید مقداری کاهو یا برشی از گوجه فرنگی را به ساندویچتان اضافه کنید و یک سالاد با دو عدد خیار ساده به همراه یک قاشق روغن زیتون می‌تواند بک نسخه‌ی عالی برای هر شامی باشد.

چاشنی‌های خودتان را درست کنید

همیشه ماست ساده بخرید و چاشنی‌های میوه‌ای خودتان را برای آن درست کنید. سیب، موز و هلو را خرد کرده و کمی عسل به این مخلوط اضافه کنید، هم اکنون یک ماست با کیفیت اعلاء خواهید داشت که در قفسه‌های هیچ فروشگاهی آن را نخواهید یافت. موز با کمی عسل و دارچین به همراه بلغور جو در هنگام صبح بسیار مناسب است.

 

یک روز در هفته را بدون گوشت سپری کنید

اگر امکان دارد یک وعده‌ی غذایی را فقط با استفاده از سبزیجات درست کنید. می‌توانید یک کاری لوبیای گیاهی درست کرده یا با ۲عدد گوجه فرنگی خرد شده به همراه یک بادمجان و مقداری پنیر فتا در یک فویل در فر یک غذای گیاهی درست کنید. شام مبتنی بر سبزیجات می‌تواند طعم فوق‌العاده ای داشته باشد. یک روز در هفته را انتخاب کرده و آن را بدون گوشت سپری کنید.

 


:: برچسب‌ها: میوه، غذای سالم، خرید میوه، خریدسبزیجات، روغن زیتون، فروشگاه اینترنتی توشه بر، فروشگاه محصولات ارگانیک ,
:: بازدید از این مطلب : 360
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 20 تير 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : آقای شریفی

شير حاوي ويتامين ها و موادمعدني ضروري براي حفظ سلامتي است. براساس وزارت کشاورزي امريکا، افرادي که از شير و فرآورده هاي لبني استفاده مي کنند، کمتر در معرض خطر از دست دادن تراکم استخواني در طول زندگي خود قرار مي گيرند. شير علاوه بر کلسيم که مسئول تراکم استخواني است، حاوي ويتامين ها و موادمعدني مفيد ديگري نيز مي باشد.

ماست

يکي از بهترين منابع پروبيوتيک­ ماست است. اين محصول پودينگ مانند محيط کشت پروبيوتيکي را در خود دارد؛ ولي همه ماست­ها از نظر محتواي پروبيوتيک يکسان نيستند. ماست­ هايي که بر روي بسته آن­ها عبارت «محيط کشت زنده و فعال» درج شده گزينه ي مناسبي است.

کلم ترش

کلم تخمير شده که به نام کلم ترش شناخته شده است، طبق گزارش دانشگاه پزشکي کاليفرنياي جنوبي منبع پروبيوتيک است. در فرايند تخمير کلم، محيط کشت­ به کلم اضافه و فعال مي­ شود. اگر طعم ماست يا شيرهاي کشت شده را نمي پسنديد از کلم ترش استفاده کنيد.

محصولات تخميري

اگر مي ­توانيد بدون مشکلات گوارشي محصولات تخميري را مصرف کنيد، توصيه مي شود که اندکي غذاي تخمير شده در رژيم خود بگنجانيد. برخي از غذاهاي تخمير شده عبارتند از: ماهي تخمير شده، ميسو و تمپه که از تخمير سويا به دست مي­آيند.

 

 

کلسيم، پتاسيم و ساير موادمعدني

کلسيم در حفظ استحکام استخوان ها موثر بوده و در کمک به جلوگيري از پوکي استخوان موثر است. براساس انستيتوي ملي سلامت در ايالات متحده، افزايش دريافت کلسيم همچنين مي تواند به کاهش فشارخون کمک کند، همچنين ارتباطي بين مصرف کلسيم و پيشگيري از سرطان پروستات وجود دارد. براساس وب سايت Nutrition Data ، يک فنجان از شير دو درصد حاوي 286 ميلي گرم کلسيم است که 29 درصد از ارزش روزانه توصيه شده را براي بدن فراهم مي کند. مصرف يک فنجان شير حاوي 366 ميلي گرم پتاسيم يا 10 درصد ارزش روزانه است. پتاسيم يک ماده معدني مفيد براي کمک به تنظيم فشارخون و عملکرد قلب مي باشد، همچنين به جذب کلسيم کمک مي کند. منيزيم نيز ديگر ماده معدني مورد نياز در جذب درست کلسيم است. يک فنجان شير 26.8 ميلي گرم منيزيم دارد که 7 درصد از ارزش روزانه اين ماده معدني را براي بدن فراهم مي کند. از ديگر موادمعدني موجود در شير مي توان به فسفر، سديم، آهن، مس، روي، فلوريد و سلنيوم اشاره کرد.



:: برچسب‌ها: شیر، فرآورده های لبنی، ماست، لبنیات ارگانیک، کلم، پوکی استخوان، کلسیم، فروشگاه اینترنتی توشه بر، فروشگاه محصولات ارگانیک ,
:: بازدید از این مطلب : 242
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 19 تير 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : آقای شریفی

 در دوران بارداری برای کمک به رشد و نمو جنین، دریافت ویتامین ها و موادمعدنی ضروری اهمیت دارد. سوپ ها می توانند بدون کالری و چربی اضافی، سالم و حاوی موادمغذی مهمی باشند. همچنین برای دریافت فواید سلامتی بیشتر، سوپ های محتوی سبزیجات، گوشت های بدون چربی و حبوبات را انتخاب کنید.

میوه خشک شده

کشمش، آلو سیاه و زردآلو به صورت خشک شده میزان بالایی آهن دارند و می تواند میان وعده ی مناسبی برای کودکان سه ساله باشد. همچنین نصف فنجان کشمش ۱.۵ میلی گرم آهن برای بدن فراهم می کند. همین میزان از زردآلو خشک شده حاوی ۱.۸ میلی گرم آهن است. آلو سیاه خشک شده نیز ۰.۸ میلی گرم آهن در هر نصف فنجان دارد.

 

مغزهای آجیل و دانه ها

مغزهای آجیل و دانه ها میان وعده های خوبی برای کودکان نوپا به حساب می آیند و میزان بالایی آهن دارند. بادام هندی غنی از آهن بوده و نصف فنجان از آهن حاوی ۵ میلی گرم آهن است. پسته نیز ۲.۵ میلی گرم آهن، دانه های آفتابگردان ۳.۲ میلی گرم آهن و دانه های کدوتنبل ۱۰ میلی گرم آهن در هر نصف فنجان دارند.

سوپ مینسترون

سوپ مینسترون معمولا حاوی هویج، سیب زمینی، کلم، پیاز، سیر، لوبیا سفید، نخود و پاستا بوده که سرشار از تیامین یا ویتامین B1 است. تیامین یک ماده مغذی مهم در دوران بارداری می باشد زیرا به تنظیم سیستم عصبی و افزایش سطوح انرژی کمک می کند. هویج همچنین حاوی بتاکاروتن و ویتامین A بوده که در کمک به رشد استخوان ها و دندان ها مفید است. کلم نیز منبع خوبی از ویتامین B6 برای تولید سلول های قرمز خون به حساب می آید. این سوپ سرشار از آنتی اکسیدان از بافت ها در برابر آسیب محافظت می کند و در تقویت سیستم ایمنی موثر است.

سوپ سبزیجات

سوپ سنتی سبزیجات می تواند سوپ سالمی برای مصرف در دوران بارداری باشد. برخی از سبزیجات برای مادر و کودک بسیار مفید است. اضافه کردن اسفناج می تواند به سالم بودن این نوع سوپ کمک کند. اسفناج سرشار از موادمغذی مهمی از جمله ویتامین E و کلسیم است. فلفل دلمه ای نیز میزان بالایی ویتامین C دارد که این آنتی اکسیدان به جذب آهن و افزایش توان سیستم ایمنی کمک می کند. بروکلی نیز حاوی اسیدفولیک بوده که در کمک به حمایت از جفت و جلوگیری از نقایص زمان تولد موثر است.

 


:: برچسب‌ها: سبزیجات تازه , سبزیجات ارگانیک , مغز های آجیل , آجیل تازه , سوپ , سوپ نیمه آماده , ویتامین B6 , فروشگاه اینترنتی توشه بر , فروشگاه محصولات ارگانیک , میوه های ارگانیک , میوه تازه ,
:: بازدید از این مطلب : 247
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 18 تير 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : آقای شریفی

یک عفونت قارچی واژن ( واژینال کاندیدیازیس ) به علت رشد بیش از حد یک قارچ در داخل واژن ، ایجاد می شود  . رشد بیش از حد قارچ ، موجب سوزش ، التهاب ، خارش و ترشحات دردناک می شود. اغلب زنان، یک عفونت قارچی را در طول دوران زندگی خود تجربه کرده اند .اگر شما یک عفونت قارچی برگشت پذیر داشته باشید ، یا اگر نخواهید که راه تجویز نسخه با یک کرم ضد قارچ را انتخاب کنید ، راه های دیگری هستند که می توان امتحان کرد تا یک عفونت قارچی درمان شود .

ماست یونانی

یک مرور کلی از یک تحقیق منتشر شده  در مجله ی آنتی میکروبیال کموتراپی (  antimicrobial chemotherapy ) ، نشان داده که برخی پروبیوتیک ها می توانند در مقابل کاندیدا آلبیکنز (نوعی قارچ) موثر واقع شوند .ماست یونانی می تواند  به عنوان یک پروبیوتیک تلقی شود ، چون شامل باکتری زنده است ، مانند لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس . این باکتریها برای ایجاد یک محیط سالم در واژن شما ضروری هستند .پنیر یونانی ساده ، بهترین نوع برای علاج و درمان خانگی است . مطمئن باشید که ماست حاوی شکر اضافی نباشد چون  موجب تحریک رشد قارچ کاندیدا می شود .

روغن ضروری پونه

پونه کوهی یا (origanum marjoram ) چیزی است که در بخش ادویه جات بقالی ها یافت می شود . روغن پونه استفاده می شود تا انواع عفونت های قارچی را درمان کند . روغن پونه از پونه وحشی یا مرزنگوش ( origanum vulgare ) ساخته می شود که شامل تیمول و کارواکرول است که ضد قارچ های قدرتمندی هستند .یک تحقیق در مجله ی بیوشیمی سلولی و مولکولی ، نشان داد که روغن پونه ی وحشی بسته به دوز مصرفی ، می تواند موجب توقف یا کند کردن رشد قارچ کاندیدا آلبیکنز شود .روغن پونه ، یک رقیق کننده ی طبیعی خون است ، بنابراین اگر رقیق کننده های خون را به منظور سلامتی مصرف می کنید  و همچنین اگر دچار مشکلات لخته شدن خون مانند کمبود ویتامین k هستید ، از روغن پونه استفاده نکنید.

روغن نارگیل

روغن نارگیل ، یک روغن چرب استخراج شده از مغز میوه ی نارگیل است . این روغن ، فواید سلامتی بسیاری شامل خصوصیات ضد قارچی دارد . تحقیقات نشان داده اند که روغن نارگیل در برابر کاندیدا آلبیکنز ، موثر است .برای درمان یک عفونت قارچی واژینال و استفاده از روغن نارگیل ، مطمئن شوید که روغن نارگیل خالص و ارگانیک می خرید . شما می توایند روغن را مستقیما به ناحیه ی آلوده استعمال کنید .

 

روغن درخت چای

روغن درخت چای ، یک روغن ضروری است که برای از بین بردن قارچ ، باکتری و ویروس ها استفاده می شود . تحقیقات نشان داده که یک شیاف واژینال حاوی روغن درخت چای ، ممکن است به درمان عفونت های واژینال کمک کند . همچنین روغن درخت چای ، به حفظ  تعادل  فلور میکروبی  در واژن ، کمک می کند .

سیر

سیر و ترشی سیر نشان داده که در یک مطالعه آزمایشگاهی می تواند بر ازبین رفتن قارچ کاندیدا موثر باشد، اما بحث زیادی حول کمک به درمان عفونت های قارچی در خارج از محیط آزمایشگاه وجود دارد. اگر شما می خواهید که سیر را برای درمان عفونت قارچی استفاده کنید ، به رژیم غذایی خود سیر بیشتری اضافه کنید . بعضی سایت ها داخل کردن سیر در واژن ، را توصیه می کنند ، اما سوختگی و درد قابل توجه گزارش شده است .

 



:: برچسب‌ها: عفونت قارچی، عفونت واژن، ماست یونانی، لبنیات ارگانیک، روغن نارگیل، درخت چای، چای کیسه ای، ترشی سیر، فروشگاه اینترنتی توشه بر، فروشگاه محصولات ارگانیک ,
:: بازدید از این مطلب : 247
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 17 تير 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : آقای شریفی

 

همه‌ی ما می‌دانیم یا حداقل فکر می‌کنیم که گوشت تازه گران است. اگر شما مقدار زیادی گوشت در پیشنهادهای ویژه‌ی فروشگاه‌  محصولات ارگانیک بخرید، این طور نخواهد بود. برای خرید گوشت لازم است بدانید که گوشت چرخ کرده ارزان‌ترین گزینه است که با ان می‌تواند کوفته یا همبرگر درست کرده یا برای استفاده‌های بعدی در فریزر نگه داشت.یک مرغ کامل را می‌توان برای چند وعده‌ی غذایی استفاده کرد.

این مسئله زمانی احساس می‌شود که شما در حال خرید ناگت هستید، اما چیزی که شما می‌خرید حتی ۵۰ % از گوشت مرغ هم نیست. با خریدن ناگت شما دچار این توهم می‌شوید که چیز با ارزشی را خریده‌اید. می‌توانید گوشت تازه‌ای را که خریده‌اید قطعه قطعه نموده و برای چندین روز آن را درست کنید و یک گوشت ۱۰۰% واقعی را میل کنید.به علاوه، همیشه در بخش تخفیف‌های ویژه چیزی وجود دارد که می‌توانید آن را خریداری نموده و برای استفاده‌های بعدی فریز کنید. روز قبل این ماده‌ی غذایی با قیمت کامل ارائه می‌شده و امروز شامل تخفیف گردیده است پس حتماً آن را بخرید.

بسیاری از مردم به سادگی نمی‌دانند که باید با گوشت تازه چه کاری انجام دهند، در پشت بسته‌ی ناگت ها دستورالعمل‌هایی برای پخت آن‌ها وجود دارد و فقط باید آن‌ها را در ماکروویو قرار دهید و سپس آماده‌ی خوردن هستند. این مسئله در مورد برش‌هایی گوشت تازه که در بخش گوشت فروشگاه یا از قصابی می‌خرید نیز صادق است، فقط به جای استفاده از مایکرویوو از اجاق استفاده کرده و به انتخاب خودتان به آن ادویه بزنید.

اما به یاد داشته باشید که مصرف گوشت قرمز فراوان باعث ابتلا یا تشدید بیماری نقرس می ‌شود. در بیماری نقرس، مقدار اسید اوریک خون بالا می رود و رسوب کریستال‌های اسیداوریک در مفاصل، باعث درد شدید می‌ شود.

 


:: برچسب‌ها: فروشگاه محصولات ارگانیک، فروشگاه اینترنتی توشه بر، خرید گوشت، گوشت قرمز، ناگت، قیمت گوشت، مصرف گوشت قرمز، بیماری نقرس ,
:: بازدید از این مطلب : 300
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 16 تير 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : آقای شریفی

رژیم غذایی به طور مستقیم بر سلامت سیستم گردش خون تاثیر دارد. در طول زمان، یک رژیم غذایی سرشار از چربی و موادغذایی فرآوری شده باعث افزایش سطوح کلسترول می شود. کلسترول LDL بالا یا کلسترول نوع بد یکی از علل آترواسکلروز است. آترواسکلروز باعث افزایش خطر پیشرفت بیماری قلبی و سکته می شود. همچنین رژیم غذایی سلامت قلب می تواند به پاکسازی عروق از پلاک ها، بهبود جریان خون و حفظ عملکرد درست سیستم گردش خون کمک کند. 

غلات کامل

انجمن قلب امریکا مصرف حداقل ۶ وعده از غلات کامل را در طول روز توصیه می کند. جودوسر، سبوس جو، جو و برنج جزو غلات کامل حاوی فیبر محلول می باشند که با اتصال به کلسترولLDL اضافی در سیستم گوارشی باعث خروج آنها از بدن می شوند. غلات کامل همچنین حاوی منیزیم بوده که با انبساط عروق خونی در کمک به حفظ سلامت فشارخون موثر است. 

میوه ها

برخی از میوه ها حاوی فیبر محلول می باشند که به پاکسازی عروق کمک می کنند. روزانه ۴ تا ۵ وعده از میوه هایی مانند سیب، گلابی، موز، آلو سیاه یا پرتقال به دلیل خواص آنها در کاهش کلسترول LDL استفاده نمایید. این میوه ها با فراهم کردن پتاسیم برای بدن، تاثیرات سدیم غذایی بر روی فشارخون را کاهش می دهند. 

سبزیجات

سبزیجات حاوی ترکیباتی به نام استرول های گیاهی هستند که همانند فیبرهای محلول کلسترول مضر LDL را از بدن دفع می کنند. روزانه ۳ تا ۵ وعده از سبزیجات رنگارنگی مانند سیب زمینی شیرین، بروکلی و هویج استفاده نمایید. سبزیجات پتاسیم دارند که این ماده معدنی می تواند با توانایی نمک در بالا بردن فشارخون مقابله کند. سبزیجات سبز تیره از جمله اسفناج و کلم کیل نیز با دارا بودن منیزیم باعث تنظیم فشار خون می شوند. 

حبوبات

بقولات نیز حاوی فیبر محلول می باشند. بنابراین هر هفته ۳ تا ۴ وعده از بقولات استفاده کنید. اضافه کردن بقولاتی از جمله عدس، لوبیا قرمز، لوبیا لیما، نخودها و لوبیا سویا به رژیم غذایی به دفع کلسترول از بدن کمک می کند. 

ماهی

روغن ماهی حاوی اسیدهای چرب امگا ۳ بوده که می تواند به کاهش التهاب در عروق کمک کند. التهاب یکی از عوامل تشکیل پلاک در عروق است. همچنین هر هفته دو وعده از ماهی هایی مانند سالمون، هالیبوت، خال مخالی، تن آلباکور یا قزل آلا استفاده کنید. 

گوشت بدون چربی

بدن روزانه به ۸۵ تا ۱۷۰ گرم پروتئین نیاز دارد. پختن یا کبابی کردن گوشت های بدون چربی از جمله مرغ برای اجتناب از چربی های اشباع شده ی ناسالم در غذا توصیه می شود. همچنین مصرف گوشت قرمز را محدود کنید، زیرا حاوی میزان بالایی چربی اشباع شده بوده و با تشکیل پلاک در ارتباط است. 

فرآورده های لبنی کم چرب و بدون چربی

لبنیات کم چرب و بدون چربی به جای لبنیات پرچرب استفاده کنید. فرآورده های لبنی حاوی کلسیم بوده که این ماده معدنی در تنظیم فشارخون و حفظ عملکرد درست ماهیچه ای موثر است. همچنین مصرف روزانه ۲ تا ۳ وعده از شیر خامه گرفته شده، ماست و پنیر بدون چربی یا کم چرب توصیه می شود. 

مغزهای آجیل

انجمن قلب امریکا مصرف ۳ تا ۴ وعده از بقولات، دانه ها و مغزهایی مانند بادام، گردو و فندق را در هفته توصیه می کند. مغزهای آجیل حاوی اسیدهای چرب امگا ۳ و امگا ۶ بوده که در حفظ سلامت عروق موثر است. منیزیم موجود در مغزهای آجیل نیز به جلوگیری از تشکیل پلاک و حفظ ثبات فشار خون کمک می کند. 

روغن ها

روغن های سلامت قلب حاوی اسیدهای چرب امگا ۳ و امگا ۶ به جلوگیری از تشکیل پلاک کمک می کنند. روغن های سالم شامل روغن زیتون، روغن آفتابگردان، روغن گلرنگ و روغن کانولا می شود. روغن زیتون با افزایش سطوح کلسترول خوب یا HDL به کاهش تشکیل پلاک در عروق کمک می کند. بنابراین در زمان پخت و پز به جای کره از این نوع روغن های سالم استفاده کنید. 

نوشیدنی ها

آب بهترین نوشیدنی است، همچنین از مصرف آب میوه ها و نوشیدنی های فرآوری شده محتوی قند اجتناب کنید. چای سیاه نیز حاوی فلاونوئیدها بوده که این فیتوکمیکال ها از عروق محافظت می کنند.

 



:: برچسب‌ها: رژیم غذایی سالم، رژیم غذایی، سیستم گردش خون، فشار خون، پرتقال، میوه تازه، میوه ارگانیک، سبزیجات ارگانیک، لبنیات ، فروشگاه اینترنتی توشه بر، فروشگاه محصولات ارگانیک ,
:: بازدید از این مطلب : 288
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 15 تير 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : آقای شریفی

چه زمانی کودک برای اولین وعده غذای کمکی آماده است؟

تغذیه کودک از غذاهای جامد که به آنها غذاهای تکمیلی گفته می شود باید از شش ماهگی آغاز شود.

این کار قدمی مهم در رشد کودک است و یافتن طعم و رنگ جدید غذاها نیز می تواند بسیار مسرت بخش باشد.

در آغاز کودکان به سه وعده غذایی در روز نیاز ندارند. به تدریج می توان تنوع و میزان غذای مصرفی کودک را افزایش داد و رژیم غذایی کودک را به رژیم غذایی خانواده نزدیک کرد. تنها تفاوت در حجم کمتر غذای کودک است.

 

چرا صبر کردن تا زمان آمادگی کامل کودک مهم است؟

تحقیقات نشان می‌دهد نوزادان می‌توانند تمام مواد ضروری و مورد نیاز خود را تا ۶ ماهگی از شیر مادر و شیر خشک به دست آورند.

تعویق غذاهای کمکی تا شش ماهگی به سیستم گوارشی کودک اجازه می‌دهد تا کاملاً تکامل پیدا کرده و برای هضم غذاهای کمکی آماده باشد.

اگر به نوزاد خود شیر می دهید، شیر شما تا شش ماهگی به صورت کامل از کودک در برابر عفونت‌ها محافظت می‌کند. این محافظت تا زمانی که کودک از شیر مادر تغذیه می‌کند ادامه دارد.

سه علامتی که نشان می دهد کودک برای اولین غذای کمکی آماده است:

هر کودک علائم خاص خودش را دارد اما سه علامت بین همه آنها مشترک است. این علایم نشان می دهند که کودک برای دریافت غذای کمکی به همراه شیر مادر یا شیر خشک آماده است.

•کودک می‌تواند درست بنشیند و سر خود را ثابت نگه دارد.

•کودک می‌تواند چشم‌ها، دست ها و سر خود را به صورتی نگه دارد که بتواند به غذا نگاه کند، آن را بردارد و در دهانش قرار دهد.

•کودک بتواند غذا را به درستی بخورد. کودکانی که آماده نباشند غذا را با زبان خود بیرون می‌رانند و به همین دلیل بیشتر غذایی که میخورند را روی صورت خود می ریزند.

 

آغاز غذاهای کمکی

زمانی که کودک غذاهای کمکی را آغاز می‌کند، همیشه همراه او باشید تا اگر غذا در گلوی او گیر کرد از ایجاد خفگی و مشکلات دیگر جلوگیری کنید. اجازه دهید کودکتان از لمس و نگه داشتن غذا لذت ببرد؛ به محض اینکه کودک علاقه نشان داد، اجازه دهید غذا را به کمک انگشتانش بخورد.

کودک خود را وادار به غذا خوردن نکنید. اگر علاقه مند نیست تا نوبت بعدی که علاقه نشان داد صبر کنید. اگر از قاشق استفاده می کنید، صبر کنید که کودک دهانش را باز کند و سپس به او غذا دهید. به این طریق حتی ممکن است کودک به نگهداشتن قاشق علاقه نشان دهد.

در آغاز فقط یک بار در روز تکه های کوچک یا چند قاشق چای خوری غذا به کودک بدهید. به غذای کودک نمک، شکر یا عصاره های طعم دهنده گوشت و مرغ اضافه نکنید.

تغذیه کودک تا ۶ ماهگی

نوزاد در این دوران تنها به شیر مادر یا شیر خشک نیاز دارد. شیر خشک «کمکی» برای نوزادان زیر ۶ ماه مناسب نیست.

شیر خشک نوزادان تهیه شده از شیر گاو یا شیر بز بوده که تنها منبع جایگزین شیر مادر است و همانند شیر مادر قادر به تامین نیازهای نوزاد است.

تنها در صورتی از شیر خشک های تهیه شده از سویا استفاده کنید که پزشک شما توصیه کرده باشد.

 

کودکان و آلرژی های غذایی

با این که تنوع در رژیم غذایی کودک مهم است، این احتمال وجود دارد که به برخی از غذاها آلرژی داشته باشد. به همین دلیل است که غذاهایی مانند شیر گاو، تخم مرغ، جو، گلوتن، مغزهای آجیل ها، بادام زمینی، دانه ها، ماهی و صدف باید جداگانه به کودک داده شود.

ولی دیر آغاز کردن و انتظار برای غذای کمکی ضمانتی برای آلرژی نداشتن کودک نیست. زمانی که کودک برای غذای کمکی آماده شد، مقدار بسیار اندکی از این غذاها را به کودک بدهید و به دقت به دنبال علایم واکنش آلرژی باشید.

اگر کودکتان یک نوع آلرژی شناخته شده دارد، زمانیکه بادام زمینی یا محصولات آن را برای اولین بار به کودک می دهید به شدت مراقب شرایط کودک باشید.

قبل از مصرف این مواد غذایی حتما با پزشک یا متخصص تغذیه خود مشورت کنید.

به یاد داشته باشید که بادام زمینی باید مانند تمام دانه ها و مغزهای آجیل خرد یا کوبیده شود.

 

تغذیه کودک از ۶ ماهگی

•اولین غذاها

برای انتخاب نخستین غذاهای کودک می توانید از میوه ها یا سبزیجات خرد و پخته شده مانند هویج وحشی، سیب زمینی، سیب زمینی هندی، سیب زمینی شیرین، هویج، سیب یا گلابی استفاده کنید که البته همه را پس از پختن باید به خوبی سرد کرده باشید.

در کنار غذاهای کمکی شیر مادر یا شیر خشک نوزاد را نیز ادامه دهید. ولی تا قبل از یک سالگی کودک، از دادن شیر کامل گاو به او خودداری کنید.

•غذاهای انگشتی

غذاهای انگشتی به غذاهایی گفته می شود که به اندازه ای تکه شده اند که کودک بتواند آنها را در مشت خود نگه دارد و اندکی از دستش بیرون بماند.

اگر هر تکه غذا به اندازه انگشتان خودتان باشد مناسب است. با کمک این غذاها کودک می آموزد چگونه غذا را بجود و قورت دهد.

موز و آووکادوی رسیده انتخاب مناسبی است.

•غذاهای بعدی

وقتی کودک به غذاهای بالا عادت کرد می توانید گوشت، مرغ و ماهی کاملا پخته و له شده، پاستا، سوپ، عدس، برنج و تخم مرغ کاملا پخته یا خمیر شده را به او بدهید.

همچنین می توانید از لبنیات پرچربی مانند ماست و همچنین از فرنی استفاده کنید. محصولات بدون نمک یا کم نمک در اولویت قرار دارند.

•فنجان ها

از ۶ ماهگی به کودک یک فنجان بدهید تا همراه وعده ها چند جرعه آب نیز بنوشد. استفاده از فنجان های بدون درب با دهان های گشادتر بهتر است و به کودک یاد میدهد که چطور آب بنوشد و برای دندانهای او نیز مفید است.

 

تغذیه کودک از ۸ یا ۹ ماهگی

کودک به تدریج به مصرف سه وعده غذا در روز تمایل نشان می دهد.

رژیم غذایی کودک باید مخلوطی از موارد زیر باشد:

•میوه ها و سبزیجات

•نان

•برنج

پاستا

•سیب زمینی و دیگر غذاهای نشاسته ای

•گوشت

•ماهی

•تخم مرغ و دیگر غذاهای پروتئینی غیر لبنی

شیر و لبنیات

 

تغذیه کودک از ۱۲ ماهگی

کودک در این زمان سه وعده غذا می خورد. در کنار این سه وعده شیر مادر یا شیر گاو به همراه میان وعده های سالمی مانند میوه ها، سبزیجات، نان تست یا کیک های برنجی را نیز می توان به رژیم غذایی کودک اضافه کرد.

از این سن کودک می تواند شیر کامل گاو بنوشد. محصولات پرچرب در اولویت انتخاب می باشند.

موارد زیر را می توانید به کودک خود بدهید:

•سه یا چهار وعده غذای نشاسته ای مثل سیب زمینی، نان یا برنج

•سه یا چهار وعده میوه یا سبزیجات

•دو وعده گوشت، مرغ، ماهی، تخم مرغ، سوپ حبوبات

 

 


:: برچسب‌ها: شیر و لبنیات، لبنیات ارگانیک، فروشگاه اینترنتی توشه بر، فروشگاه محصولات ارگانیک، پاستا، ماهی تازه، سبزیجات تازه، سبزیجات ارگانیک، تغذیه کودک، 12 ماهگی ,
:: بازدید از این مطلب : 272
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 14 تير 1398 | نظرات ()