نوشته شده توسط : آقای شریفی

 

غذا خوردن برای زندگی

از دست دادن 20 پوند وزن یک دستاورد بزرگ است و دکتر جوئل فرمن درصدد کمک به شما است تا این کار را توسط کتاب بخور تا زندگی کنی، انجام دهید. این رژیم فقط در مورد از دست دادن وزن بدون احساس گرسنگی یا بی‌ حالی است. همچنین این رژیم در مورد بهبود فشار خون و کلسترول شما است. این برنامه‌ی 6 هفته‌ ای نشان می‌دهد که اگر شما غذاهایی بخورید که سرشار از مواد مغذی بوده و کالری پایینی دارد، می‌توانید بیشتر بخورید و برای مدت طولانی‌ تری احساس سیری داشته باشید. فرمن به این برنامه، رژیم مغذی می‌گوید. 

در این برنامه، شما مصرف کربوهیدرات‌ها (نان، ماکارونی)، شکر و روغن را کاهش می‌دهید. همچنین باید گوشت و لبنیات را برای 6 هفته کنار بگذارید و بیشتر میوه، سبزی‌ها، لوبیا و دیگر حبوبات و غلات سبوس‌دار را میل کنید. 

چه چیزی می‌توانید و چه چیزی نمی‌توانید بخورید

در مقادیر نامحدود، شما می‌توانید اقلام زیر را بخورید:

سبزی‌های خام

سبزی‌های سبز بخارپز یا پخته شده، بادمجان، قارچ، فلفل، پیاز، گوجه‌فرنگی، هویج، گل‌کلم و غیره

لوبیا و دیگر حبوبات. فرمن خوردن روزانه یک فنجان از حبوبات را برای بهره‌مندی کامل از فیبر و نشاسته‌ی پایدار توصیه می‌کند که به سیر ماندن شما کمک کرده و بدون هضم شدن از روده‌ی شما عبور می‌کند.

حداقل چهار میوه‌ی تازه در هر روز، اما نه آب‌میوه. شما می‌توانید میوه‌ی یخ‌زده بخورید اما میوه‌ی کنسرو شده نخورید. همچنین می‌توانید از میوه‌های خشک شده با صرفه‌جویی استفاده کنید.

در مقادیر محدود، می‌توانید اقلام زیر را میل کنید:

1فنجان در روز سبزی‌های نشاسته دار پخته شده یا غلات کامل (کدو، ذرت، سیب‌زمینی، برنج، نان، غلات)

ا اونس در هر روز از مغزها و دانه‌های خام

2اونس در هر روز از آووکادو (5/1 از یک آووکادوی متوسط برابر با 1 اونس است)

2قاشق غذاخوری در هر روز از میوه‌های خشک

1قاشق غذاخوری در هر روز از بذر کتان

اقلام ممنوع:

محصولات لبنی

محصولات حیوانی

میان وعده‌های بین غذاها

آب‌ میوه

روغن‌ها

غذاهای فراوری شده

سطح تلاش: متوسط تا سخت 

محدودیت‌ها: این رژیم بسیار محدودکننده است. شما باید در بیشتر وعده‌های غذایی مقادیر بسیار زیادی از سبزیجات را همراه با مقداری میوه، مقداری حبوبات و مقدار محدودی نشاسته را در یک وعده‌ی غذایی میل کنید. شما نباید به هیچ وجه گوشت، لبنیات، شکر یا روغن را در 6 هفته‌ی ابتدایی این برنامه میل کنید. پس از تکمیل 6 هفته‌ی آغازین، می‌توانید لبنیات بدون چربی، گوشت، ماهی، کربوهیدرات‌های تصفیه شده و روغن زیتون را در مقادیر بسیار کم وارد برنامه‌ی غذایی خود کنید. اگر محصولات حیوانی را به رژیم خود اضافه نکردید، به ویتامین‌های مکمل B12, D و به طور بالقوه یک مکمل اسید چرب امگا 3 نیاز خواهید داشت. 

اگر شما به دنبال یک انتقال تدریجی به خوردن مغذی هستید، کتاب دیگر دکتر فرمن به نام غذا بخورید تا سالم بمانید، گزینه‌ی بهتری است. 

پخت‌وپز و خرید: شما میزان خوبی از زمان را برای آماده‌سازی و پختن گیاهان با انجام اموری مانند شستن، خرد کردن، بخارپز کردن یا سرخ کردن صرف می‌کنید و نیاز به انجام کارهای زیادی برای مهیا نمودن دو پوند سبزیجاتی که باید هر روز بخورد، دارید. 

مواد غذایی یا غذاهای بسته بندی شده: خیر 

در جلسات حضوری: خیر 

ورزش: دکتر فرمن انجام تمرینات ورزشی منظم را تشویق می‌کند اما پیشنهاد خاصی را ارائه نمی‌دهد. 

آیا محدودیت یا اولویت‌هایی برای رژیم غذایی مجاز است؟

این رژیم یک برنامه‌ی غذایی گیاه‌خواری، کم‌نمک و فاقد گلوتن (اگر شما از غلات حاوی گلوتن اجتناب می‌کنید) است. پس از 6 هفته‌ی ابتدایی، زمانی که از شدت برخی از محدودیت‌ها کاسته شد، شما می‌توانید محصولات حیوانی را در مقادیر محدود به برنامه‌ی خود اضافه کنید. 

نکات دیگری که باید بدانید

هزینه: شما به طور تقریبی همان مقدار مواد غذایی را صرف می‌کنید زیرا هرچقدر بودجه‌ی خرید سبزی و میوه‌ی شما افزایش می‌یابد، هیچ هزینه‌ای را برای گوشت یا لبنیات خرج نمی‌کنید. همچنین این فرصت را دارید که اقلام موجود در سایت فرمن را خریداری نمایید، از جمله یک بسته‌ی شروع طلایی که شامل یکی از کتاب‌های دکتر فرمن و تخفیف روی محصولات او است. 

پشتیبانی: شما می‌توانید با تکیه بر خودتان این رژیم را انجام دهید اما در وب‌سایت فرمن کمک بیشتری وجود دارد. همچنین می‌توانید برنامه‌های مختلف عضویت را خریداری کنید که امکان دسترسی به طیفی از ابزارهای کاهش وزن، دستورالعمل‌ها و فروم های بحث اعضا را فراهم می‌کند.

 



:: برچسب‌ها: میوه ارگانیک، میوه تازه، فروشگاه اینترنتی توشه بر، فروشگاه محصولات ارگانیک، لبنیات ارگانیک، لبنیات، گوجه فرنگی، هویج تازه، گوشت ,
:: بازدید از این مطلب : 281
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 13 تير 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : آقای شریفی

میوه بدن را با فیبر، موادمعدنی و ویتامین ها تغذیه می کند، اما برخی از میوه ها می توانند برای سلامت کلیه بهتر از سایرین باشند. بنابراین در جست و جوی میوه های غنی از آنتی اکسیدان ها از جمله فلاونوئیدها و ویتامین A، C و ویتامین E باشید. همچنین در صورت ابتلا به بیماری مزمن کلیوی یا سنگ کلیه با پزشک خود درباره بهترین نوع میوه ی مصرفی مشورت کنید.

 

کلیه ها دو اندام لوبیا شکل بوده که سموم را از خون فیلتر کرده و در تنظیم سطوح آب و نمک موثر است. کلیه ها همچنین باعث تنظیم فشارخون و تعادل PH یا اندازه گیری اسید و باز در سیستم بدن می شوند. مصرف مقدار فراوانی میوه می تواند در کمک به تعادل سطوح PH، تقویت سیستم ایمنی، کاهش التهاب، حفاظت از بدن در برابر سرطان و بیماری قلبی-عروقی موثر باشد.

 

میوه های سرشار از فیبر با خواص ضدالتهابی

برای سلامت کلیه ها، رژیم غذایی باید حاوی میوه هایی سرشار از فیبر با خواص ضدالتهابی باشد. سیب در کاهش کلسترول موثر است. انگور قرمز نیز حاوی فلاونوئیدی معروف به رزوراتول بوده که می تواند با افزایش آرامش ماهیچه ای در عروق خونی باعث کاهش التهاب شود. کرنبری نیز با کمک به جلوگیری از بروز عفونت های ادراری در پیشگیری از عفونت کلیه موثر است. بلوبری و رزبری نیز حاوی ویتامین C، منگنز و آنتوسیانین هایی با خواص ضدالتهابی است. توت فرنگی و گیلاس نیز هر دو حاوی آنتی اکسیدان هایی برای محافظت از قلب می باشند.

 

سنگ های کلیه

براساس متخصصان انستیتوی لینوس پاولینگ، در صورت ابتلا به سنگ کلیه، میوه هایی از جمله موز می تواند مفید باشد. همچنین طبق مطالعه منتشر شده در مجله بالینی انجمن امریکایی نفرولوژی، نوشیدن روزانه یک لیوان آب پرتغال در کاهش اسیدیته ادرار و کمک به کاهش رشد سنگ های کلیوی موثر است.

 

بیماری مزمن کلیوی

این نکته قابل ذکر است که در صورت ابتلا به بیماری مزمن کلیوی از مصرف موز و پرتغال اجتناب کنید. یکی از وظایف کلیه ها حفظ سطوح سالم پتاسیم در خون برای تنظیم ضربان قلب و حفظ عملکرد درست ماهیچه ها است. بنابراین در صورت کارکرد نادرست کلیه ها سطوح پتاسیم به طور خطرناکی افزایش می یابد و منجر به ضربان قلب غیرطبیعی یا حتی حمله قلبی می شود. همچنین از سایر میوه هایی با میزان پتاسیم بالا مانند کیوی، ملون، شلیل، زردآلو، انبه، پاپایا، آلو سیاه، کشمش و سایر میوه های خشک نیز اجتناب نمایید.



:: برچسب‌ها: مصرف موز، میوه ارگانیک، میوه تازه، کشمش، عفونت ککلیه، سنگ کلیه، کلیه، سیب، سیب سالم، سب تازه، فروشگاه اینترنتی توشه بر، فروشگاه محصولات ارگانیک ,
:: بازدید از این مطلب : 221
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 12 تير 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : آقای شریفی

افراد مبتلا به ایدز بیشتر در معرض خطر ابتلا به بیماری قلبی، دیابت نوع ۲ و برخی از سرطان ها قرار می گیرند. این امر ناشی از ماهیت مخرب و التهابی ویروس ایدز و عوارض جانبی برخی از درمان های ضدویروسی است. همچنین مصرف یک رژیم غذایی سالم ممکن است در کمک به کاهش خطر پیشرفت این شرایط موثر باشد. تغذیه صحیح برای افراد مبتلا به ایدز بسیار ارزشمند است، به طوریکه آگاهی از موادغذایی مفید و مضر می تواند در حفظ استحکام سیستم ایمنی مفید باشد.

 

تغذیه صحیح کمک می کند به :

به حداقل رساندن علائم مرتبط با ایدز

کاهش عوارض جانبی درمان های دارویی

افزایش کیفیت زندگی

بهبود مقاومت بدن به سایر عفونت ها و عوارض

مصرف موادغذایی سالم در زمانی که ویروس تحت کنترل است:

افراد مبتلا به ویروس ایدز معمولا برای پیروی از یک اصول تغذیه ای یکسان با نمونه ی توصیه شده برای سایر افراد تشویق می شوند. هرچند تغییراتی در رژیم غذایی براساس وضعیت سلامتی افراد مورد نیاز است:

 

مصرف میزان کالری کافی برای دستیابی و حفظ وزن سالم

مصرف رژیم غذایی سالم شامل تنوعی از میوه ها، سبزیجات، غلات کامل، فرآورده های لبنی کم چرب و موادغذایی با پروتئین بدون چربی

انتخاب چربی های سالمی از جمله روغن زیتون، روغن کانولا و منابعی از امگا ۳ از جمله سالمون، تن، قزل آلا، شاه ماهی، گردو، بذرکتان و لوبیا سویا

محدود کردن چربی های اشباع شده ( موجود در گوشت ها و فرآورده های لبنی پرچرب) و چربی های ترانس

نوشیدن روزانه مایعات به میزان کافی؛ مصرف آب، شیر کم چرب، چای یا سایر نوشیدنی های سالم

نکات مهم تغذیه ای

گوشت را به میزان کافی مصرف کنید. افراد مبتلا به ایدز کمی بیشتر از سایر افراد به دریافت پروتئین نیاز دارند. پروتئین برای ساخت، ترمیم، حفظ سلول ها در بدن و همچنین برای هورمون ها، آنزیم ها و اجزای سیستم ایمنی بدن مورد نیاز است. از منابع خوب پروتئینی می توان به گوشت بدون چربی، مرغ، ماهی، فرآورده های لبنی کم چرب، تخم مرغ و حبوباتی از جمله لوبیاها و عدس ها اشاره کرد.

موادغذایی غنی از ویتامین ها و موادمعدنی مصرف نمایید. جذب برخی از ویتامین ها و موادمعدنی از جمله روی، آهن، سلنیوم و ویتامین B12 در افراد مبتلا به ایدز ممکن است به خوبی صورت نگیرد. بنابراین برای بررسی کمبودهای تغذیه ای و همچنین برای مشورت در مورد استفاده از مکمل های گیاهی یا غذایی برای جلوگیری از بروز تداخلات دارویی به طور منظم به پزشک خود مراجعه کنید.

موادغذایی ایمن مصرف کنید. سیستم ایمنی افراد مبتلا به ایدز ضعیف است و این افراد نسبت به مسمومیت های غذایی آسیب پذیرتر هستند. بنابراین از مصرف فرآورده های حیوانی خام اجتناب کنید، میوه ها و سبزیجات را قبل از مصرف بشویید، همچنین از چاقو و تخته برش جداگانه ای برای گوشت خام و فرآورده های آن استفاده نمایید. از نوشیدن آب دریاچه و رودخانه پرهیز کنید، همچنین استفاده از یک فیلتر آب در منزل توصیه می شود.

 



:: برچسب‌ها: X ایدز، تخم مرغ، گوشت تازه، تخم مرغ، میوه ارگانیک، سبزیجات تازه ، فروشگاه اینرنتی توشه بر، فروشگاه محصولات ارگانیک ,
:: بازدید از این مطلب : 385
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 11 تير 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : آقای شریفی

پنج غذاي اصلي براي بهبود سلامت چشم

آيا تمام مواد مغذي مورد نياز براي پيشگيري از آب مرواريد، دژنراسيون ماکولا، آب سياه و ديگر مشکلات چشمي را دريافت مي کنيد؟ براي آگاهي از موادغذايي بسيار مفيد براي سلامت چشم ها مصاحبه سخنگوي سابق آکادمي تغذيه و رژيم غذايي آمريکا را مطالعه فرماييد .

 

کلم پيچ: منبعي از لوتئين و زيگزانتين

کلم پبچ منبع غني لوتئين و زيگزانتين است و از چشم ها در برابر آسيب نور خورشيد محفاظت مي کند. همچنين اين موادمغذي خطر ابتلا به آب مرواريد و دژنراسيون ماکولا را کاهش مي دهند. از منابع غني اين موادمغذي براي سلامت چشم ها مي توان به کلم کلارد، برگ هاي شلغم، اسفناج، بروکلي، نخودها، کيوي، انگور سياه، کدوي زرد، پرتغال، ذرت، انبه و خربزه عسلي اشاره کرد. بدن براي جذب لوتئين و زيگزانتين به چربي نياز دارد؛ بنابراين به همراه اين منابع غذايي مقداري از روغن هاي سالم مانند روغن زيتون نيز مصرف کنيد. کلم پيچ علاوه بر لوتئين و زيگزانتين شامل ويتامين C و بتاکاروتن براي سلامت چشم ها است.

 

سيب زميني شيرين: منبعي غني از بتاکاروتن

سيب زميني شيرين منبعي غني از بتا کاروتن است که به خوبي مي تواند دژنراسيون ماکولا را کنترل کند. بدن بتاکاروتن را به ويتامين A تبديل کرده و اين ماده مغذي در پيشگيري از خشکي چشم ها و شب کوري موثر است. بتا کاروتن و ويتامين A به کاهش عفونت هاي چشمي کمک مي کنند. اگر تمايلي به مصرف سيب زميني شيرين نداريد، مي توانيد از ديگر موادغذايي نارنجي رنگ مانند کدوي حلوايي و هويج استفاده کنيد. همچنين سبزيجات سبز تيره مانند اسفناج و سبزي کلارد نيز حاوي بتا کاروتن مي باشند. از ديگر منابع خوب ويتامين A مي توان به شير، تخم مرغ و جگر اشاره کرد. همچنين مصرف روغن زيتون به همراه بتا کاروتن و ويتامين A براي جذب بهتر اين موادمغذي توصيه مي شود.

 

توت فرنگي: حاوي ويتامين C

توت فرنگي تازه و آبدار حاوي ويتامين C فراواني است و فوايد بسياري براي چشم ها دارد. اين ويتامين آنتي اکسيداني بسيار قوي است که مي تواند خطر ابتلا به آب مرواريد را کاهش دهد. مصرف ساير موادغذايي غني از ويتامين C مانند فلفل دلمه اي، بروکلي، مرکبات و طالبي نيز توصيه مي شود.

 

ماهي سالمون: خداحافظي با خشکي چشم

از خشکي چشمانتان رنج مي بريد؟ مصرف اسيدهاي چرب امگا3 مي تواند به بهبود اين مشکل کمک کند. چربي هاي سالم را به صورت روزانه دريافت کنيد. مصرف دو تا سه بار در هر هفته از ماهي هاي چرب حاوي امگا3 به ويژه ماهي سالمون توصيه مي شود. همچنين دريافت گردو، بذر کتان و دانه چيا يا تخم شربتي را فراموش نکنيد. ماهي سالمون منبع خوبي از ويتامين D است که از دژنراسيون ماکولا پيشگيري مي کند. ويتامين D از طريق مصرف ساردين، ماهي خال مخالي، شير و آب پرتغال غني شده با ويتامين D قابل دريافت است.

 

چاي سبز: منبع آنتي اکسيدان

يک فنجان چاي سبز علاوه بر خاصيت آرامش بخشي که دارد، به دليل آنتي اکسيدان هاي موجود در آن ممکن است به کاهش خطر ابتلا به آب مرواريد و دژنراسيون ماکولا کمک کند. چاي سبز حاوي کاتچين بوده که داراي خواص آنتي اکسيداني و ضد التهابي است. از ديگر موادغذايي حاوي کاتچين مي توان به شکلات، توت ها و سيب اشاره کرد. چاي سياه نيز حاوي مقدار کمي کاتچين مي باشد



:: برچسب‌ها: X روغن زیتون سالم , توت فرنگی , میوه ارگانیک , ویتامین , ماهی سالمون , ماهی , چای سبز , چای ایرانی ,
:: بازدید از این مطلب : 360
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 10 تير 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : آقای شریفی

موادغذایی برای مقابله با سرطان ریه

یک رژیم غذایی سالم نمی تواند باعث درمان سرطان ریه شود، اما در کاهش خطر پیشرفت این بیماری و کمک به مدیریت علائم آن موثر است. همچنین مصرف موادغذایی سالم می تواند به بهبود اثربخشی درمان برخی سرطان ها و مقابله با برخی عوارض جانبی از جمله کاهش وزن ناخواسته کمک کند. براساس انجمن امریکایی ریه، نیازهای تغذیه ای در طول زمان متغیر است، بنابراین با پزشک خود درباره عادات غذاخوردن و رژیم غذایی مشورت کنید.

 

میوه های و سبزیجات رنگارنگ

آنتی اکسیدان ها از بدن در برابر بیماری ها محافظت می کنند. براساس مرکز پزشکی دانشگاه مریلند، میزان پایین برخی آنتی اکسیدان ها از جمله ویتامین A و ویتامین C در بدن با افزایش خطر سرطان ریه در ارتباط است. در زمان ابتلا به این نوع سرطان، مصرف موادغذایی غنی از آنتی اکسیدان ها می تواند به کاهش علائم کمک کند.مصرف میوه ها و سبزیجات از جمله گوجه فرنگی، توت ها، کدوحلوایی و فلفل دلمه ای غنی از مواد آنتی اکسیدانی می باشند. همچنین میوه ها و سبزیجات نسبت به موادغذایی فرآوری شده منبع سالمی از کربوهیدرات برای تامین انرژی بدن به حساب می آیند.

 

غلات کامل

غلات کامل نسبت به غلات تصفیه شده، کربوهیدرات و آنتی اکسیدان های بیشتری را برای بدن فراهم می کند. همچنین براساس مطالعه انجام شده در مجله گردش خون در ایالات متحده، ارتباط مستقیمی میان یک رژیم غذایی غنی از میوه، سبزیجات و غلات کامل با کاهش خطر ابتلا به سرطان، بیماری قلبی و مر گ و میر وجود دارد. رژیم غذایی غنی از غلات تصفیه شده و چربی های ناسالم باعث افزایش خطر ابتلا به سرطان می شود. بنابراین از موادغذایی سرشار از ویتامین های B و آهن مانند غلات کامل استفاده و از مصرف موادغذایی تصفیه شده مانند نان سفید اجتناب کنید، به طوریکه این پرهیز غذایی ممکن است در کاهش علائم سرطان ریه موثر باشد. نان های سفید و گندم را با معادل های غلات کامل ۱۰۰ درصد و برنج قهوه ای را با برنج سفید جایگزین نمایید.

چربی های گیاهی

مغزهای آجیل، دانه ها، آووکادو و روغن های گیاهی مقادیر ارزشمندی از موادمغذی ضروری از جمله چربی های سالم را برای بدن فراهم می کنند. براساس انستیتوی ملی سرطان ایالات متحده، این موادغذایی بسیار مغذی بوده و مصرف آن در افراد مبتلا به تومورهای سرطان ریه که دچار کاهش اشتها شده اند، موثر است. همچنین از مصرف روغن های پخت و پز در درجه حرارت بالا اجتناب کنید، به طوریکه این روغن ها سرطان زا می باشند. آووکادو نیز منبعی سرشار از آنتی اکسیدان هایی از جمله گلوتاتیون، ویتامین C و ویتامین E است.

 

 

 



:: برچسب‌ها: برنج ایرانی، برنج قهوه ای، مصرف روغن، مصرف میوه، میوه ارگانیک، رژیم غذایی سالم ,
:: بازدید از این مطلب : 221
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 9 تير 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : آقای شریفی

ویتامین های موجود در شیر، پنیر و تخم مرغ

 

 شیر تازه، پنیر و تخم مرغ سرشار از پروتئین، ویتامین ها و موادمعدنی می باشند. پنیر به عنوان یک فرآورده ی لبنی، موادمغذی مشابه با شیر را برای بدن فراهم می کند. هر چند تخم مرغ حاوی برخی موادمغذی بوده که به صورت قابل توجهی در شیر یا پنیر وجود ندارد. از طرفی محتوای موادمغذی در انواع مختلفی از شیر، پنیر و تخم مرغ متفاوت است. میزان پروتئین مواد غذایی مخصوصا در تخم مرغ برای سلامت بدن ضروری است.در فروشگاه محصولات ارگانیک این سه بمب انرژی را میتوان یافت و از آنها بهره برد.

 

ویتامین D

ویتامینD به حفظ سطوح سالمی از کلسیم و فسفر در بدن کمک می کند. براساس هشدار متخصصان انجمن لبنیات کالیفرنیا، سطوح ویتامین D در شیر غنی نشده متفاوت بوده، اما شیر غنی شده با ویتامین D یک منبع قابل اطمینان است. از طرف دیگر، پنیر نیز منبع قابل توجهی از ویتامین D به حساب نمی آید. تخم مرغ همچنین غنی از ویتامین D نبوده اما حاوی مقداری از این ویتامین است. ۵۰ گرم تخم مرغ ۲ درصد از نیاز روزانه توصیه شده به این ویتامین که ۶۰۰ واحد بین الملل می باشد را برای بدن فراهم می کند.

 

ویتامین A

ویتامین A برای رشد سلولی و بهبود بینایی ضروری است. بانوان روزانه به ۲,۳۳۳ واحد بین الملل و مردان روزانه به ۳,۰۰۰ واحد بین الملل از این ویتامین نیاز دارند. نوشیدن یک فنجان شیرگاو ۲ درصد ۱۸۴ واحد بین الملل ویتامین A را بدن فراهم می کند. همچنین ۲۸ گرم از پنیر چدار محتوی ۲۸۰ واحد بین الملل ویتامین A است. پنیر امریکایی، سوئیسی و موزارلا نیز از منابع این ویتامین محسوب می شوند. همچنین ۵۰ گرم تخم مرغ، ۸ درصد از نیاز روزانه به ویتامین A را برای بدن فراهم می کند.

 

ویتامین های B کمپلکس

یکی از عملکردهای اصلی ویتامین های گروه B، کمک به بدن برای استفاده از انرژی موجود در موادغذایی است، شیر و پنیر حاوی مقدار کمی ویتامین B12 می باشند. یک فنجان شیر ۲ درصد چربی حاوی میزان قابل توجهی در حدود ۱.۱۲ میکروگرم ویتامین B12 است. مصرف ۲۸ گرم پنیر سوئیسی ۰.۹۵ میکروگرم از این ویتامین را برای بدن فراهم می کند. زرده تخم مرغ منبعی غنی از ویتامین های B محسوب می شود. ۵۰ گرم تخم مرغ ۳۰ درصد از نیاز روزانه بدن به ویتامین B12 را تامین می کند.

 


:: برچسب‌ها: لبنیات ارگانیک، فروشگاه محصولات ارگانیک، فروشگاه اینترنتی توشه بر، پروتئین، زرده تخم مرغ، تقویت موی سر ,
:: بازدید از این مطلب : 439
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 8 تير 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : آقای شریفی

راه هایی برای پیشگیری از سرطان با رژیم غذایی

تغذیه صحیح می تواند احتمال ابتلا به سرطان را کاهش دهد. در واقع دستورالعمل های تغذیه ای برای پیشگیری از سرطان مشابه سایر دستوالعمل های توصیه شده برای پیشگیری از بیماری های قلبی یا دیابت است.

 

حفظ وزن مناسب

اضافه وزن و چاقی شکمی با افزایش خطر سرطان روده بزرگ در مردان و بانوان و همچنین سرطان های پانکراس، رحم و سینه در بانوان یائسه همراه است. از دیگر سرطان های مرتبط با چاقی می توان به سرطان های مری، رکتوم، کلیه، تیروئید، صفرا، کبد، تخمدان و پروستات اشاره کرد.

 

محدودیت مصرف موادغذایی پرکالری و مضر

موادغذایی دارای قند زیاد و چربی های جامد را از رژیم غذایی خود حذف کنید؛ زیرا این موادغذایی علاوه بر کالری بالا مواد مغذی اندکی دارند. از این موادغذایی می توان به نوشیدنی های شیرین، میان وعده های فرآوری شده و دسرها اشاره کرد. کالری موجود در این غذاها بسیار زیاد است که علاوه بر افزایش وزن خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهند.

 

مصرف سبزیجات، میوه ها، غلات کامل و بقولات

مصرف میوه ها، سبزیجات، غلات کامل و بقولات خطر ابتلا به سرطان های ریه، دهان، مری، معده و روده را کاهش می دهد.

 

کاهش مقدار گوشت دریافتی

برخی مطالعات حاکی از ارتباط احتمالی بین مصرف گوشت قرمز (به ویژه گوشت های فرآوری شده مانند همبرگر، سوسیس، بیکن و هات داگ) و سرطان روده است. بنابراین بیشتر از پروتئین های گیاهی مانند لوبیا در کنار غلات کامل یا سبزیجات استفاده کنید.

 

کاهش مصرف نمک (سدیم)

در جوامعی که افراد بیشتر از موادغذایی شور و سرشار از سدیم استفاده می کنند، خطر بروز سرطان افزایش می یابد. بیشتر سدیم ورودی به بدن از طریق مصرف غذاهای فرآوری شده است. بنابراین برچسب محصولات غذایی را به دقت مطالعه کنید تا از میزان سدیم موجود در آنها مطلع شوید. با توجه به برنامه تغذیه ای ۲۰۱۵ تا ۲۰۲۰ ایالات متحده، افراد باید مصرف سدیم روزانه خود را به کمتر از ۲۳۰۰ میلی گرم کاهش دهند. همچنین میزان نمک دریافتی افراد مبتلا به فشار خون بالا باید به ۱۵۰۰ میلی گرم در روز محدود شود.

 

مکمل ها

مصرف موادغذایی کامل نسبت به مکمل ها بهترین راه برای کاهش خطر ابتلا به سرطان در بدن است. تحقیقات نشان می دهد که ارتباط هم افزایی بین مواد غذایی ارگانیک موجود در غذاها و اثر محافظتی آنها وجود دارد. بهترین منبع مواد مغذی برای پیشگیری از ابتلا به سرطان موادغذایی کامل و نوشیدنی های سالم سرشار از مواد مغذی است. همچنین قبل از مصرف هر نوع مکمل با پزشک خود مشورت کنید.

 


:: برچسب‌ها: بیماری قلبی، میوه تازه، سبزیجات، گوشت فرمز، مواد غذایی ارگانیک، فروشگاه اینترنتی توشه بر، فروشگاه محصولات ارگانیک ,
:: بازدید از این مطلب : 285
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 7 تير 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : آقای شریفی

یکی از راه های اطمینان یافتن از مصرف فیبر غذایی، استفاده فراوان از موادغذایی گیاهی است. یک رژیم غذایی غنی از فیبر شامل حداقل ۲۰ تا ۳۵ گرم فیبر در روز می تواند به کاهش کلسترول، تنظیم عملکرد روده، کاهش خطر پیشرفت دیابت، بیماری قلبی و چاقی کمک کند. برای دریافت فیبر بیشتر، رژیم غذایی باید محتوی سبزیجات، میوه ها، بقولات، غلات کامل و مغزهای آجیل باشد. 

مصرف سبزیجات بیشتر در روز

نصف فنجان بروکلی پخته شده ۲.۸ گرم فیبر، نصف فنجان اسفناج پخته شده ۳.۵ گرم فیبر غذایی و نصف فنجان کدوحلوایی پخته شده ۲.۹ گرم فیبر برای بدن فراهم می کنند. سبزیجات میزان کالری پایینی دارند و حاوی موادمغذی از جمله ویتامین A، ویتامین C و پتاسیم می باشند. 

دریافت فیبر بیشتر با میوه ها

یک عدد سیب متوسط، نصف فنجان تمشک، یک عدد موز متوسط و یک عدد پرتغال متوسط هر کدام حاوی ۳ تا ۴ گرم فیبر غذایی می باشند. مخلوط توت ها به غلات یا ماست برای افزایش میزان فیبر دریافتی موثر است. همچنین بعد از وعده های غذایی به جای بستنی یا کیک می توانید از دسر سالاد میوه استفاده کنید. در صورت گرسنگی در بین وعده های غذایی نیز، مصرف انگور یا سیب تازه به جای چیپس سیب زمینی یا کلوچه مفید خواهد بود. 

حبوبات

بقولات یا لوبیاها، نخودها و عدس ها حاوی میزان بالایی فیبر غذایی می باشند و برای بدن پروتئین، پتاسیم و آهن فراهم می کنند. نصف فنجان لوبیا سفید پخته شده، حاوی ۹.۵ گرم فیبر بوده، درحالیکه نصف فنجان عدس، لپه، لوبیا گاربانزو و لوبیا پینتو پخته شده هر کدام محتوی حداقل ۷ گرم فیبر است. 

غلات کامل

غلات کامل حاوی سبوس، جوانه و ترکیبات آندوسپرم از دانه کامل است، درحالیکه در فرآیند تصفیه، سبوس و جوانه از غلات جدا می شوند. غلات کامل نسبت به غلات تصفیه شده حاوی فیبر بیشتری می باشند، زیرا سبوس محتوی فیبر غذایی است. یک فنجان جودوسر پخته شده حاوی ۴ گرم فیبر است. همچنین به جای نان سفید تصفیه شده از نان گندم کامل، به جای برنج سفید از برنج قهوه ای و به جای پاستای سفید از پاستای غلات کامل استفاده کنید. 

انتخاب بادام زمینی، مغزهای آجیل و دانه ها برای دریافت چربی های سالم

۲۸ گرم بادام ۳.۳ گرم فیبر غذایی برای بدن فراهم می کند، درحالیکه ۲۸ گرم دانه کدوتنبل حاوی ۵.۲ گرم فیبر است. برای افزایش فیبر و چربی های سالم در رژیم غذایی خود می توانید از بادام زمینی، مغزهای آجیل یا دانه ها به عنوان میان وعده یا به عنوان مواد افزودنی به سالاد استفاده کنید. برای محدود کردن میزان سدیم دریافتی می توانید مغزها و دانه های بدون نمک را انتخاب نمایید. همچنین به جای چربی های ترانس، مصرف کره بادام زمینی طبیعی توصیه می شود. مغزهای آجیل و دانه ها جزو موادغذایی سرشار از موادمغذی محسوب می شوند، اما میزان کالری بالایی دارند و برای جلوگیری از اضافه وزن ناخواسته باید در حد اعتدال از آنها استفاده کنید.

 



:: برچسب‌ها: سیب، انگور، پاستا، اسفناج، میزان کالری، کالری مواد غذایی، فروشگاه اینترنتی توشه بر ,
:: بازدید از این مطلب : 261
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 5 تير 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : آقای شریفی

 

اگر بار اول شماست که علایم و نشانه های یک عفونت قارچی را تجربه می کنید ، باید  به یک متخصص بیماریهای زنان مراجعه کنید تا تایید کند که شما یک عفونت قارچی دارید . 

اما اگر شما یک عفونت قارچی برگشت پذیر داشته باشید ، یا اگر نخواهید که راه تجویز نسخه با یک کرم ضد قارچ را انتخاب کنید ، راه های دیگری هستند که می توان امتحان کرد تا یک عفونت قارچی درمان شود . 

بعضی از این علاج ها , از محتویاتی استفاده می کنند که شما امکان دارد قبلا در خانه خود داشته باشید . تاثیرگذاری آنها متفاوت است و دلیل و سند برای موفقیت آنها تقریبا حکایتی است . به خواندن این مطلب ادامه دهید تا با تعدادی از معروف ترین علاج های خانگی برای درمان عفونت های قارچی آشنا شوید.

 

ماست یونانی

یک مرور کلی از یک تحقیق منتشر شده  در مجله ی آنتی میکروبیال کموتراپی (  antimicrobial chemotherapy ) ، نشان داده که برخی پروبیوتیک ها می توانند در مقابل کاندیدا آلبیکنز (نوعی قارچ) موثر واقع شوند . 

ماست یونانی می تواند  به عنوان یک پروبیوتیک تلقی شود ، چون شامل باکتری زنده است ، مانند لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس . این باکتریها برای ایجاد یک محیط سالم در واژن شما ضروری هستند . 

پنیر یونانی ساده ، بهترین نوع برای علاج و درمان خانگی است . مطمئن باشید که ماست حاوی شکر اضافی نباشد چون  موجب تحریک رشد قارچ کاندیدا می شود .

روغن نارگیل

روغن نارگیل ، یک روغن چرب استخراج شده از مغز میوه ی نارگیل است . این روغن ، فواید سلامتی بسیاری شامل خصوصیات ضد قارچی دارد . تحقیقات نشان داده اند که روغن نارگیل در برابر کاندیدا آلبیکنز ، موثر است . 

برای درمان یک عفونت قارچی واژینال و استفاده از روغن نارگیل ، مطمئن شوید که روغن نارگیل خالص و ارگانیک می خرید . شما می توایند روغن را مستقیما به ناحیه ی آلوده استعمال کنید .

 

روغن درخت چای

روغن درخت چای ، یک روغن ضروری است که برای از بین بردن قارچ ، باکتری و ویروس ها استفاده می شود . تحقیقات نشان داده که یک شیاف واژینال حاوی روغن درخت چای ، ممکن است به درمان عفونت های واژینال کمک کند . همچنین روغن درخت چای ، به حفظ  تعادل  فلور میکروبی  در واژن ، کمک می کند . 

روغن درخت چای ، به طور باورنکردنی ، قوی است . اگر قصد دارید که از این روغن به عنوان شیاف واژینال استفاده کنید ،مطمئن شوید که آنرا با یک حامل روغن مانند روغن جوجوبا یا روغن نارگیل ، رقیق سازی می کنید . تنها گاهی اوقات از روغن درخت چای استفاده کنید و هرگز آنرا نبلعید . 

شما می توانید روغن درخت چای را از برخی بقالی ها یا فروشگاه اینترنتی توشه بر ، تهیه کنید .

سرکه سیب

یک علاج معروف برای عفونت قارچی ، حمام سرکه سیب است . سرکه فواید درمانی و پزشکی بسیاری دارد ، برخی از آنها با مطالعه و تحقیق ، اثبات شده است . شما می توانید یک نصف فنجان از سرکه سیب را به وان حمام حاوی آب ولرم اضافه کنید تا به مدت ۲۰ دقیقه غوطه ور شود . محتوای اسیدی سرکه ، حدس زده می شود که هر میکروارگانیسم مضری را از بین می برد . 

حمام سرکه ، همانند دوش سرکه نیست که تمام باکتری های مفید و مضر را از واژن شما خارج کند ودوش سرکه شما را بسیار مستعد به  برگشت عفونت قارچی میکند . 

سیر

سیر نشان داده که در یک مطالعه آزمایشگاهی می تواند بر ازبین رفتن قارچ کاندیدا موثر باشد، اما بحث زیادی حول کمک به درمان عفونت های قارچی در خارج از محیط آزمایشگاه وجود دارد. اگر شما می خواهید که سیر را برای درمان عفونت قارچی استفاده کنید ، به رژیم غذایی خود سیر بیشتری اضافه کنید . بعضی سایت ها داخل کردن سیر در واژن ، را توصیه می کنند ، اما سوختگی و درد قابل توجه گزارش شده است .

ویتامین c

ویتامین c ، یک تقویت کننده ی سیستم ایمنی است . یک سیستم ایمنی قوی ،  به بدن شما اجازه می دهد که به حالت تعادل در بیاید. ویتامین c ( آسکوربیک اسید ) ، حاوی ترکیبات آنتی میکروبیال می باشد و برخی زنان برای از بین بردن برخی قارچها از قرص آن استفاده می کنند .

 

چه انتظار داشته باشیم ؟

اغلب علاج های خانگی ، بعد از چند روز تسکین می یابند . برخی ممکن است تا یک هفته طول بکشد. اگر علایم بد تر شد یا نشانه های جدیدی در طول دوره ی درمان ظاهر شد ، با دکتر خود تماس بگیرید . همچنین اگر سوزش پایدار داشتید با پزشک خود تماس بگیرید چون که جدا از علایم عفونت های قارچی شماست . 

اگر عفونت شما  با درمان برطرف شد ، اما برگشت ، با پزشک خود تماس بگیرید . شما ممکن است که به درمان تجویزی قوی احتیاج داشته باشید .

درمان های خانگی ، ممکن است یا ممکن نیست که عفونت قارچی شما را درمان کنند . اگر شما از مواد گیاهی ، مکمل ها یا روغن های ضروری استفاده کنید ، آگاه باشید که سازمان غذا و دارو ، ایمنی ، خلوص و کیفیت آنها را کنترل نمی کند . از یک منبع قابل اطمینان خرید کنید .

منبع: درمان های خانگی برای عفونت های قارچی

 

تاثیرگذاری علاج های خانگی ، متفاوت است و بستگی به شخص ، شدت عفونت و کیفیت درمان دارد . در ذهن داشته باشید که هر محصولی چه طبیعی یا نوع دیگر ممکن است موجب سوزش پوست حساس ناحیه واژن شود . شما باید استفاده از این علاج را متوقف کنید و اگر احساس سوزش یا ناراحتی کردید با پزشک خود تماس بگیرید .

 



:: برچسب‌ها: درمان های خانگی , عفونت قارچی , پوست حساس , خواص ماست , روغن نارگیل , ماست یونانی , فروشگاه اینترنتی توشه بر , فروشگاه محصولات ارگانیک ,
:: بازدید از این مطلب : 417
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 4 تير 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : آقای شریفی

میوه انار دانه­ ای یاقوتی و آبدار دارد و طعم تازه آن مخلوطی از طعم ­های ترش و شیرین است. میوه انار مملو از ویتامین­ها، مواد معدنی، مواد مغذی و آنتی اکسیدان­ های مفید است؛ علاوه بر این تحقیقات نشان داده است که این میوه از بدن در برابر سرطان­ها و بیماری­های قلبی محافظت می­ کند. دانه و پالپ دور آن خوراکی­ بوده و مواد مغذی فراوانی دارد. همچنین بسیاری از فواید آن در آب انار طبیعی نیز یافت می ­شود.

 

ویژگی ­ها

انار که به آن­ها سیب چینی نیز گفته می­شود، از نظر گیاه شناسی به تیره پونیکا گراناتوم شهرت دارد. این درخت، بومی ایران، پاکستان، افغانستان و هند شمالی است و امروزه در مدیترانه، اروپای جنوبی و کالیفرنیا نیز کاشت می ­شود. انار که از سه هزار سال قبل از میلاد برای مصارف پزشکی و پخت و پز استفاده می­ شد، به سلامت، باروری و تولید مثل کمک می­ کند و نقش مهمی در فرهنگ و رژیم غذایی خاور میانه دارد. در بسیاری از کتب درمانی قدیمی نام این میوه آورده شده است. برخی از محققان کتاب مقدس انجیل معتقدند که به جای سیب شیطان به واسطه انار حوا را فریب داده است.

 

اصول تغذیه ­ای

نصف فنجان از پالپ انار که دور هسته آن را فرا گرفته است ۸۰ کالری انرژی، ۱۸ گرم کربوهیدرات، ۱۲ گرم قند و ۵ گرم فیبر مفید دارد که ۲۰ درصد از نیاز روزانه است. پالپ انار عاری از چربی و کلسترول است و نمک کمی دارد. در هر نصف فنجان ۱۸۰ میلی گرم پتاسیم دارد که برای حفظ فشار خون مناسب است. یک فنجان ۸ اونسی یا ۲۲۵ میلی لیتری از آب انار ۱۳۴ کالری انرژی، ۳۲.۶۹ گرم کربوهیدرات و ۳۱.۵ گرم قند دارد. آب انار خواص عالی فیبرهای موجود در هسته ­ها را از دست داده است؛ ولی باز هم غنی از ویتامین­ها و مواد معدنی است که ۵۳۳ میلی گرم پتاسیم و ۶۰ میکروگرم فولات فراهم می­کند. فولات یک ویتامین گروه B بوده که از نقص­ لوله عصبی درجنین پیشگیری می­ کند. آهن که برای تولید گلبول­های قرمز خون ضروری است نیز به مقدار زیاد در آب انار وجود دارد و در ۸ اونس یا ۲۲۵ میلی لیتر از آن می­توان ۰.۲۵ میلی گرم آهن یافت.

 

اثرات محافظتی

آب انار مقدار بسیار زیادی آنتی اکسیدان دارد که به فرم تانین­، آنتوسیانین­ و اسید الاژیک یافت می­ شوند. آنتی اکسیدان­ها می ­توانند از ابتلا به بیماری­های قلبی و آترواسکلروز (تصلب شرائین) پیشگیری کنند. براساس مطالعه ی انسانی و حیوانی چاپ شده در مجله «تغذیه آمریکا»، آب انار به پیشگیری از اکسیداسیون LDL و در نتیجه بیماری تصلب شرائین در انسان­ کمک می­ کند. همچنین در موش­ها، مصرف آب انار باعث کاهش ضایعات آترواسکلروتیک شده و به همین دلیل محققان بر این باورند که ممکن است آب انار خواص ضد آترواسکلروزی داشته باشد. طبق مقاله ­ای در مجله «پزشکی قلب» محققان نشان داده ­اند که در بیماران مبتلا به بیماری­های  قلبی، مصرف آب انار طی سه ماه ایسکمی ناشی از استرس را کاهش داده و گردش خون بهتری را برای بافت قلب و رگ­های تغذیه کننده آن فراهم کرده است. مجله بهداشت هاروارد پیشنهاد می­کند که عصاره­ انار به خوبی از رشد تومورهای پروستات پیشگیری می­کند.

 

ملاحظات

برای خرید انار با کیفیت، میوه ­هایی که به نظر سنگین است و پوست درخشان و بدون نقصی دارند را انتخاب کنید. انارها را می­توان تا دو ماه در یخچال نگهداری کرد. اگر آب انار می ­خرید، آب اناری را مصرف کنید که ۱۰۰ درصد خالص و بدون قند باشد. آب انار می­تواند با برخی داروهای تجویزی تداخل داشته باشد. قبل از مصرف ثابت آب انار با پزشک مشورت کنید.



:: برچسب‌ها: آب انار طبیعی , فشار خون , کاهش استرس , فروشگاه اینترنتی توشه بر ,
:: بازدید از این مطلب : 445
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 3 تير 1398 | نظرات ()