ادویه کاری چیست؟
نوشته شده توسط : آقای شریفی

ادویه کاری چیست؟

ادویه کاری، ادویه‌ای است که در آشپزی شرق دنیا به خصوص پاکستان، هندوستان و افغانستان از آن استفاده می‌شود، اما امروزه اکثر کشور‌ها از این ادویه در تهیه غذا‌های مختلف و در پخت غذا‌هایی که نیاز به ادویه خاص ندارند، استفاده می‌کنند.

 

پودر کاری مخلوطی است از زردچوبه، دارچین، سیر، هل، زیره و گشنیز است.

 

عنصر اصلی ادویه کاری در تمام کشور‌ها زردچوبه و فلفل است که موجب رنگ زیبا و خاصیت فوق‌العاده آن می‌شود.

 

بیشتر بدانید: ادويه‌ای با هزاران خاصيت ريز و درشت كه چربی‌ها را دو برابر بيشتر می‌سوزاند!

 

یکی از مواد اصلی موجود در ادویه کاری، فلفل قرمز است که دمای بدن را افزایش می‌دهد و با افزایش میزان سوخت و ساز بدن، به سوختن کالری‌ها و چربی‌ها کمک می‌کند.

 

نکته جالب‌تر این که این ادویه به فرد کمک می‌کند در وعده غذایی بعدی کمتر غذا بخورد.

 

خواص ادویه کاری

عنصر اصلی پودر کاری در تمام کشور‌ها زردچوبه است که موجب رنگ زیبا و خاصیت فوق‌العاده آن می‌شود.

 

پودر کاری به دلیل وجود کورکومین که عامل ضدالتهاب و یک آنتی‌اکسیدان قوی است، موجب کاهش التهاب مفاصل می‌شود. حتی ممکن است این عنصر ژن ناقل سرطان پستان را غیرفعال کند و روند پیشرفت سرطان پروستات و سرطان روده بزرگ را کاهش دهد.

 

کورکومین تأثیر مثبت و چشمگیری در درمان سرطان لوزالمعده دارد.

دستور تهیه ادویه کاری :

 

همه مواد باید به صورت پودر شده باشند .انها را با هم مخلوط کرده و تفت کمی به آنها می دهیم .سپس در یک ظرف شیشه ای می ریزیم و در آن را محکم می بندیم ودر یک جای خشک نگه داری می کنیم.

 

ادویه کاری برای غذاهایی که دوست دارید طعم تندی داشته باشند و همچنین غذاهای هندی مناسب است .

 

 

 

پودر کاری اگرچه به صورت یک ادویه مجزا فروخته می‌شود، ولی ترکیبات آن در کشورها و ملل مختلف، متفاوت است؛ اما به طور کلی می‌توان گفت مخلوطی است از :

 

دارچین 2 ق

 

زرد چوبه 3 ق

 

فلفل قرمز 1ق

 

فلفل سیاه 2 ق

 

پودر سیر1/2 ق

 

زنجبیل 4 ق

 

سیاه دانه 2 ق

 

تخم گشنیز 4 ق

 

تخم شوید 2 ق

 

زیره سیاه و سبز هر کدام2 ق

 

جوز هندی 2 ق

 

میخک 1 ق

 

هل1/2ق

 

تخم خردل 2 ق

 

 

 

نکات :

 

میزان مواد ادویه کاری بسته به ذائقه هر شخص قابل تغییر است.

می توانید برخی از ادوبه های بالا را حذف کنید.

 

در بعضی جاها از رازیانه هم استفاده میشه همچین از تخم شنبلیله و پاپریکای شیرین.

یکی از مواد اصلی موجود در ادویه کاری ، فلفل قرمز است که دمای بدن را افزایش می‌دهد و با افزایش میزان سوخت و ساز بدن، به سوختن کالری‌ها و چربی‌ها کمک می‌کند.

 

نکته جالب‌تر این که این ادویه به فرد کمک می‌کند در وعده غذایی که بیشتر مصرف برنج است کمتر غذا بخورد.

 

 





:: بازدید از این مطلب : 309
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 1 مرداد 1398 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: